Ιερέας δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στη Νίκαια, Γαλλίας

Must Read

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ένας ιερέας σε ναό στην Νίκαια, της νότιας Γαλλίας, όπως έκανε γνωστό σήμερα με μήνυμά του, στο Twitter ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Ζεράλ Νταρμανέν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ζωή του ιερέα δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ η αστυνομία έχει περάσει χειροπέδες στον δράστη. Ο δήμαρχος της Νίκαιας Κριστιάν Εστροζί ανέφερε, σε ένα ξεχωριστό tweet, ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Από την πλευρά του, ο συντηρητικός βουλευτής Ερίκ Σιοτί, που εκπροσωπεί την περιφέρεια, έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο ιερέας, τον οποίο κατονόμασε ως πατέρα Κριστόφ, δέχθηκε αρκετές μαχαιριές στον ναό Saint-Pierre d’Arene στη Νίκαια. Όπως έγραψε, μια μοναχή τραυματίστηκε στο χέρι, καθώς άρπαξε το μαχαίρι από τον δράστη.

«Εντυπωσιακή η τόλμη της αδελφής Μαρί Κλοντ, η οποία παρενέβη, την ώρα που ο δράστης συνέχιζε να μαχαιρώνει τον πατέρα Κριστόφ», έγραψε ο Σιοτί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This