Σκάνδαλο με τα… εξαφανισμένα 5,2 εκ. δολάρια του Μπάιντεν!

Φτώχεια καταραμένη για τον Αμερικανό Πρόεδρο, που διαφημίζει την... διαφάνεια και τις δημοκρατικές αρχές!

Must Read

Μέγα σκάνδαλο στις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με στοιχεία ο Αμερικανός Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έχει ένα εισόδημα μόλις… 5,2 εκ. δολαρίων το οποίο όμως ουδείς γνωρίζει πόθεν προκύπτει!

Η αποκάλυψη συνδέει τον πρόεδρο με τις επιχειρηματικές συναλλαγές του γιού του Χάντερ στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα για συμφωνία με εταιρεία που συνδέεται με την κινεζική κυβέρνηση. Φυσικά ο Λευκός Οίκος αρνείται κάθε σχέση, αλλά ακόμη να δώσει πειστικές απαντήσεις για το υπέρογκο αυτό νούμερο.

Οι καταθέσεις του Αμερικανού Προέδρου αποκαλύπτουν ότι δήλωσε σχεδόν 7 εκατομμύρια δολάρια περισσότερο εισόδημα στις φορολογικές του δηλώσεις από ό,τι στις εκθέσεις διαφάνειας της κυβέρνησης. Μέρος αυτής της διαφοράς μπορεί να αποδοθεί στους μισθούς που κερδίζει η Πρώτη Κυρία, Τζιλ Μπάιντεν, και άλλα ποσά που δεν απαιτούνται να δηλωθούν στις εκθέσεις διαφάνειας, όμως παραμένουν 5,2 εκατομμύρια δολάρια που κέρδισε η εταιρεία του Τζο και δεν αναφέρονται πουθενά!

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι ο Τζο Μπάιντεν συμφώνησε να πληρώσει τα νομικά έξοδα του Χάντερ για τη συμφωνία του με την συγκεκριμένη εταιρεία. Τα… εξαφανισμένα εκατομμύρια που λείπουν, σε συνδυασμό με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ, υποδηλώνουν ότι ο Μπάιντεν θα είχε μερίδιο 10% στην συμφωνία του Χάντερ με τους Κινέζους!

Οι New York Times ανέφεραν νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ο Χάντερ είχε λάβει δάνειο εκατομμυρίων δολαρίων για να πληρώσει τον εκπρόθεσμο φόρο του, σε μια προφανή προσπάθεια να αποτρέψει μια φερόμενη δίωξη φορολογικής απάτης.

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής του Ουισκόνσιν Ρον Τζόνσον, ο οποίος μαζί με τον γερουσιαστή Τσακ Γκράσλεϊ ερευνούν τις εξωτερικές επιχειρηματικές συμφωνίες του Χάντερ, είπε ότι τα αφανισμένα εκατομμύρια του Τζο Μπάιντεν είναι «άλλη μια ανησυχητική πληροφορία που εγείρει ερωτήματα που αξίζουν απαντήσεις».

Ο γιος του Αμερικανού Προέδρου βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα για φορολογικά αδικήματα, ξέπλυμα χρήματος και παράνομο λόμπι για ξένους πελάτες. Μάλιστα σε μια προσπάθεια να θολώσει τα νερά έμπλεξε μέχρι και τις… κινεζικές μυστικές υπηρεσίες, λέγοντας ότι τον παγίδευσαν, χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να αποδειχτεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This