Εθνικός θρήνος στα Εμιράτα λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Κυριάκου

Πέθανε ο πρόεδρος της χώρας

Must Read

Μόλις τέσσερις ημέρες μετά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η χώρα θρηνεί τον χαμό του προέδρου της και εμίρη του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχης Χαλίφα μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν.

Ο εμίρης που έγινε αρχηγός κράτους στις 3 Νοεμβρίου 2004, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα σε ηλικία 74 ετών, όπως μεταδίδει το επίσημο κρατικό πρακτορείο της χώρας, WAM.

«Το υπουργείο Προεδρικών Υποθέσεων συλλυπάται τον λαό των ΗΑΕ, το αραβικό και ισλαμικό έθνος και τον κόσμο για τον θάνατο της Αυτού Υψηλότητος Σεΐχης Χαλίφα μπιν Ζαγέντ αλ Ναχαγιάν, του προέδρου των ΗΑΕ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Την περασμένη Δευτέρα, ο ετεροθαλής αδερφός του αποθανόντος, Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντd, είχε καλωσορίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με τους δυο τους να συζητούν για διεύρυνση της συνεργασίας των δύο χωρών (κεντρική φωτό)

Μάλιστα ο Έλληνας πρωθυπουργός τον προσκάλεσε στην Ελλάδα και ευχήθηκε να καταφέρει να τον επισκεφθεί στην γενέτειρά του τα Χανιά της Κρήτης. «Ελπίζω σύντομα να σας δοθεί η δυνατότητα να επισκεφτείτε και το νησί μου, την Κρήτη, για να ανανεώσουμε ακόμα μία φορά αυτούς τους δεσμούς ισχυρής φιλίας που χτίζουμε μεταξύ μας» του είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This