Σοκ: Καθηγήτρια γέννησε το παιδί του 14χρονου μαθητή της!

Την ιστορία αποκάλυψε ο έφηβος όταν μίλησε για τον συγκεκριμένο δεσμό στον προπονητή ποδοσφαίρου

Must Read

Σοκάρει είδηση που έρχεται από την Ιταλία και αφορά σε μία 34χρονη γυναίκα, η οποία όχι μόνο έκανε δεσμό με 14χρονο μαθητή της, αλλά έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι!

Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών και 5 μηνών, καθώς είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν ανήλικο – τότε 13 ετών – στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών. Όταν το αγόρι έγινε 14 ετών, η καθηγήτρια έμεινε έγκυος και γεννήθηκε ένα αγοράκι, την πατρότητα του οποίου προσφέρθηκε να αναγνωρίσει ο σύζυγός της. Αν και η 34χρονη καταδικάσθηκε για άσκηση σεξουαλικής βίας σε ανήλικο, ωστόσο το εφετείο της Φλωρεντίας αποφάνθηκε ότι ο σύζυγός της – ο οποίος σε πρώτη φάση είχε δώσει το επώνυμό του στο παιδί – δεν φέρει καμία ποινική ευθύνη.

Για να καθοριστεί με βεβαιότητα η πατρότητα του παιδιού, οι δικαστικές αρχές είχαν διατάξει τη διενέργεια τεστ DNA. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος μίλησε για τον συγκεκριμένο δεσμό με τον προπονητή του σε ομάδα ποδοσφαίρου. Οι δικαστές της Φλωρεντίας αποφάσισαν επίσης ότι η καθηγήτρια θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ στον 17χρονο, πλέον, νέο και 20.000 ευρώ στους γονείς του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This