Ρωσία: Απελαύνει Γάλλους και Ιταλούς διπλωμάτες

Στην αντεπίθεση περνά η Ρωσία

Must Read

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε σήμερα ότι θα απελάσει άμεσα διπλωμάτες της Ιταλίας και της Γαλλίας.

Πρόκειται για 34 διπλωμάτες της Γαλλίας και 24 της Ιταλίας ως μέτρο αντιποίνων. Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο η Γαλλία απέλασε 35 Ρώσους διπλωμάτες στο πλαίσιο κυρώσεων προς την Ρωσία.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, δήλωσε στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Agi ότι θα απελάσει άλλους 24 ιταλούς διπλωμάτες.

Τουλάχιστον 300 Ρώσοι έχουν απελαθεί

Τουλάχιστον 300 Ρώσοι διπλωμάτες απελάθηκαν από διάφορες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Πρόσφατα το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας κήρυξε ανεπιθύμητα πρόσωπα (“personae non gratae”) έξι ρώσους πράκτορες που προσποιούνταν τους διπλωμάτες έπειτα από το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε έρευνα των γαλλικών υπηρεσιών πληροφοριών ότι τα συγκεκριμένα άτομα λειτουργούσαν εις βάρος των γαλλικών εθνικών συμφερόντων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This