Μην επεκταθεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και σε γειτονικές χώρες, φοβάται ο Μακρόν

Ζήτησε «ταχεία γνωμοδότηση» στο αίτημα της Μολδαβίας για ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Must Read

Με την πρόεδρο της Μολδαβίας, Μάγια Σάντου, συναντήθηκε στο Παρίσι ο Εμανουέλ Μακρόν και ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, ζητώντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση να προχωρήσει σε «ταχεία γνωμοδότηση» για το αίτημα της Μολδαβίας για ένταξη.

Ο Γάλλος Πρόεδρος φοβάται ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία υπάρχει ενδεχόμενο να επεκταθεί και σε γειτονικές χώρες, μετά και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην Υπερδνειστερία.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι πριν λίγες μέρες ο υπουργός Εξωτερικών της Μολδαβίας Νίκου Ποπέσκου με δηλώσεις του στο Reuters έκανε λόγο για φιλορωσικά αυτονομιστικά στοιχεία που επιχειρούν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα του και την περιοχή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This