Στη μαύρη επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας, ΗΠΑ και Ρωσία υπέβαλλαν τα σέβη τους στον σφαγέα Κεμάλ!

Με τέτοιους «φίλους»...

Must Read

Όταν οι μεγάλες δυνάμεις μοστράρουν τη φάτσα του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ και συγχαίρουν την Τουρκία για την 19η Μαΐου, ως ημέρα μνήμης του και Ημέρα Νεολαίας και Αθλητισμού, τι μπορεί να περιμένει η Ελλαδίτσα μας πως θα συμβεί αν ο Ταγίπ Ερντογάν αποφασίσει να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις του για… επίσκεψη;

Και τι μπορεί να περιμένει άραγε η χώρα μας για το οτιδήποτε αφορά τη σχέση μας με την Τουρκία, όταν επανειλημμένως έχει αποδειχθεί πως η πλάστιγγα γέρνει και πάντα θα γέρνει, προς το μέρος της Άγκυρας;

Χθες, στη μαύρη επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων από τους Τούρκους του Κεμάλ, ΗΠΑ και Ρωσία έσπευσαν να υποβάλλουν τα σέβη τους στην Άγκυρα μέσω των Πρεσβειών τους στην τουρκική πρωτεύουσα.

Πρόκειται για μια τεράστια ασέβεια των δύο μεγάλων δυνάμεων, στη μνήμη των 353.000 ψυχών που χάθηκαν εξαιτίας του τουρκικού μένους.

Μια ακόμη επιβεβαίωση ότι στη ρωσική λίστα με τις φιλικές χώρες, έχει πλέον προεξάρχουσα θέση η Τουρκία, ενώ από την αμερικανική λίστα δεν έφυγε ποτέ, παρά τις στιγμιαίες «αναταράξεις» που προκάλεσαν οι S-400.

Πάντως κάτω από τη ρωσική ανάρτηση στο Twitter, ήταν αναρίθμητα τα επικριτικά σχόλια Ελλήνων χρηστών τόσο για την Γενοκτονία των Ποντίων, όσο και για την εχθρική στάση της Ρωσίας.

Ωστόσο, καλό θα ήταν, ειδικά σε ό,τι αφορά την εξωτερική πολιτική, να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλαμε (ή φαντασιωνόμαστε) να είναι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This