Με πυραύλους Kalibr οι Ρώσοι κατέστρεψαν όπλα που έστελνε η Δύση στην Ουκρανία

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας συνόδεψε και με βίντεο την ανακοίνωσή του

Must Read

«Οι πύραυλοι υψηλής ακρίβειας μεγάλου βεληνεκούς Kalibr που εκτοξεύθηκαν από τη θάλασσα στην περιοχή του σιδηροδρομικού σταθμού Malin, στην περιοχή Ζίτομιρ, κατέστρεψαν μια μεγάλη παρτίδα όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού που παραδόθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες και προορίζονταν για τα ουκρανικά στρατεύματα στο Ντονμπάς», αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, που συνοδεύεται και βίντεο.

Επίσης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, στην περιοχή του λιμανιού της Οδησσού, «πύραυλοι υψηλής ακρίβειας από αέρα των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων κατέστρεψαν εγκαταστάσεις αποθήκευσης με καύσιμα που προορίζονταν για τεθωρακισμένα οχήματα Ουκρανών εθνικιστών».

Σύμφωνα με τον ρωσικό απολογισμό για τις απώλειες της Ουκρανίας, «συνολικά, από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, έχουν καταστραφεί: 174 αεροσκάφη, 125 ελικόπτερα, 966 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 315 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα, 3182 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 402 εγκαταστάσεις πολλαπλής εκτόξευσης πυραυλικά συστήματα, 1614 πυροβόλα και όλμοι πεδίου, καθώς και 3054 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This