Με έφηβους και από την Ελλάδα επικοινωνούσε ο 18χρονος Ράμος

Ο μακελλάρης παρενοχλούσε πολλά κορίτσια μέσω διαδικτύου

Must Read

Σοκαριστικό δημοσίευμα των «New York Times» υπογράμμιζε χθες πως ο 18χρονος μακελάρης του Τέξας επικοινωνούσε με εφήβους από κάθε γωνιά του πλανήτη, με τις «γνωριμίες» του διαδικτυακά να φτάνουν από την Καλιφόρνια μέχρι και την… Ελλάδα!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σαλβαδόρ Ράμος φέρεται πως είπε σε φίλη που γνώρισε μέσω διαδικτύου πως σκότωσε τη γιαγιά του και πως ετοιμαζόταν να «γαζώσει» ένα δημοτικό σχολείο, λίγα λεπτά προτού εισβάλει στην αίθουσα και σκοτώσει μαθητές, μαθήτριες και δύο δασκάλες.

Μια 15χρονη από τη Γερμανία που ζήτησε να κατονομαστεί μόνο με το ψευδώνυμό της, Cece, δήλωσε στην εφημερίδα πως είχε γνωρίσει τον δράστη, περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα στο Yubo, μια εφαρμογή που επιτρέπει στον κόσμο να μεταδίδει ζωντανά βίντεο σε έως και 10 αγνώστους. Εφαρμογή μέσω της οποίας συνομίληκοί του -και από την Ελλάδα– δήλωσαν πως είχαν αλληλεπιδράσει με τον φονιά.

Αλλη χρήστρια του Yubo, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Sun», είπε ότι ήταν ένα από τα πολλά κορίτσια που ο Ράμος φέρεται ότι παρενοχλούσε μέσω διαδικτύου. Η νεαρή τόνισε μάλιστα πως ο 18χρονος μακελάρης «ήταν ενεργός κάθε μέρα και έμπαινε στη ζωή μας, επαναλαμβάνοντας τα ονόματα των κοριτσιών μέχρι να του δώσουν σημασία».

Αναφορικά, τέλος, με το μακελειό στο Τέξας, η έφηβη δήλωσε ακόμη πως τη στιγμή που έγινε είδηση η επίθεση στο σχολείο, έγινε ένα live με πάνω από 200 άτομα που αντλούσαν πληροφορίες από όλους, για να τις μεταβιβάσουν στην αστυνομία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This