Γεμάτη τραγωδίες η ζωή του Ρέι Λιότα

Η εγκατάλειψη από τη μητέρα του, το ορφανοτροφείο και ο θάνατος της μητριάς του στην αγκαλιά του

Must Read

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Ρέι Λιότα προκάλεσε θλίψη στους συναδέλφους και τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο.

Αν και θα τον θυμόμαστε όλοι για την παρακαταθήκη που αφήνει στη μεγάλη οθόνη και για την κυριαρχία του στις μαφιόζικες ταινίες, πίσω από τα λαμπερά φώτα η ζωή του είχε υπάρξει δραματική και κάποιες φορές εξίσου τραγική με αυτή των ηρώων που υποδυόταν.

Ο θρυλικός ηθοποιός των «Goodfellas», που πέθανε στον ύπνο του, είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του, όταν ήταν μωρό, και είχε ζήσει σε ορφανοτροφείο μέχρι τα έξι του χρόνια, όταν υιοθετήθηκε από ένα ζευγάρι στο Νιου Τζέρσι. Για δεκαετίες πάλευε να συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι η βιολογική του μητέρα τον είχε εγκαταλείψει. Μεγαλώνοντας και με τη βοήθεια της πρώην συζύγου του, Μισέλ Γκρέις, ο Λιότα κατάφερε να την εντοπίσει και να τη συναντήσει, όμως, όπως είχε σχολιάσει εκείνος μετέπειτα, η γνωριμία μαζί της ήταν απογοητευτική. «Ευχαριστώ τον Θεό που υιοθετήθηκα» είχε πει χαρακτηριστικά.

Δυστυχώς για εκείνον, όμως, έμελλε να χάσει σχετικά νωρίς και τη θετή μητέρα του. Ο Λιότα βρισκόταν στα γυρίσματα του «Goodfellas», την ταινία που θα τον έκανε παγκοσμίως διάσημο, όταν ενημερώθηκε ότι εκείνη πέθαινε από καρκίνο. Εφυγε τρέχοντας από το πλατό της ταινίας για να τη δει μια τελευταία φορά κι εκείνη ξεψύχησε στην αγκαλιά του, προτού προλάβει να χαρεί με την τεράστια επιτυχία του.

Παρότι έζησε μια πολυτάραχη ζωή σε οικογενειακό επίπεδο, η επαγγελματική του ζωή τού επιφύλασσε μόνο επιτυχίες, ενώ στα προσωπικά του κατάφερε να βρει τον μεγάλο έρωτα λίγο πριν πεθάνει, με την πρώην κομμώτρια Τζέσι Νιτόλο. Με τη 46χρονη σύντροφό του αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα του 2020, όμως δεν έχει γίνει γνωστό αν είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This