«Μόλις τρία χρόνια ζωής» απομένουν στον Πούτιν, σύμφωνα με Ρώσο πρώην κυβερνητικό πράκτορα

«Έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής (...) δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν», υποστηρίζει ο ίδιος

Must Read

Νέο δημοσίευμα για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε την εμφάνισή του σήμερα στον βρετανικό τύπο, σύμφωνα με το οποίο, ο Ρώσος πρόεδρος όχι μόνο «τυφλώνεται», αλλά και «έχει μόλις τρία χρόνια ζωής»!

Ειδικότερα, σύμφωνα με άρθρο της «Mirror», ο Πούτιν είναι βαριά άρρωστος, σε σημείο που οι γιατροί του δίνουν μόλις τρία χρόνια ζωής. Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται  τον Μπόρις Καρπίτσκοφ, πρώην στέλεχος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) που πλέον έχει αυτομολήσει στη Βρετανία, ο οποίος αποκαλύπτει νέα δεδομένα για την υγεία του 69χρονου Βλαντιμίρ Πούτιν: «Έχει μια σοβαρή μορφή καρκίνου που εξελίσσεται ραγδαία. Δεν έχει περισσότερα από δύο έως τρία χρόνια ζωής».

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος χάνει και την όρασή του. «Μαθαίνουμε ότι υποφέρει από πονοκεφάλους και πως, όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση, χρειάζεται να έχει τα πάντα γραμμένα σε χαρτιά με τεράστια γράμματα, ώστε να μπορεί να διαβάζει όσα θέλει να πει. Τα γράμματα είναι τόσο μεγάλα που κάθε σελίδα περιλαμβάνει μόνο μία – δυο προτάσεις. Η όρασή του επιδεινώνεται σημαντικά με τον καιρό και τα άκρα του πλέον τρέμουν ανεξέλεγκτα».

«Δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν»

Στο ίδιο μήνυμα αναφερόταν πως «ο Πούτιν δεν θα φορέσει γυαλιά –που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν– γιατί αυτό θα ήταν ένδειξη αδυναμίας. Συνήθιζε να είναι ψύχραιμος με τους υφιστάμενούς του, αλλά τώρα έχει ξεσπάσματα ανεξέλεγκτης οργής. Έχει τρελαθεί εντελώς και δεν εμπιστεύεται σχεδόν κανέναν».

Αξίζει να σημειωθεί, πως την περασμένη εβδομάδα ο Πούτιν συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας, Αλεξάντερ Λουκασένκο, στο Σότσι και η κάμερα τον έπιασε να στρίβει αμήχανα τα πόδια του, γεγονός που πολλοί απέδωσαν στη νόσο Πάρκινσον. Σημειώνεται πως εδώ και λίγες μέρες αρκετά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Ρωσίας πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This