Μητέρα ομολόγησε ότι σκότωσε το κοριτσάκι της – Είχε καταγγείλει ότι το απήγαγαν

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιταλία η είδηση ότι μια μητέρα ομολόγησε πώς εκείνη σκότωσε το κοριτσάκι της και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα του, κάνοντας ψευδή καταγγελία στις αρχές ότι άγνωστοι άνδρες το απήγαγαν.

Η 20χρονη μητέρα κάλεσε τις αστυνομικές αρχές και κατήγγειλε ότι κουκουλοφόροι άρπαξαν το παιδί της μέσα από το αυτοκίνητό της. Άνδρες της ιταλικής αστυνομίας ξεκίνησαν άμεσα έρευνες και συγκέντρωσαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο δεν υπήρχε κανένα στοιχείο για αρπαγή του μικρού κοριτσιού.

Μέσα σε λίγες ώρες, μετά από συνεχόμενες ανακρίσεις, η μητέρα «έσπασε» και ομολόγησε ότι εκείνη σκότωσε το παιδί της και στη συνέχεια το έθαψε, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την La Republica, η γυναίκα οδήγησε τους αστυνομικούς στο χωράφι που βρισκόταν το πτώμα του παιδιού, ωστόσο δεν ήταν σε θέση να περιγράψει με λεπτομέρειες το έγκλημα αλλά και τα πιθανά κίνητρα: «Δεν ήμουν ο εαυτός μου», φέρεται να είπε στους καραμπινιέρους.

https://www.youtube.com/watch?v=Up32LjFrS6k&t=33s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This