Σε όλη την Ευρώπη ψάχνουν την 4χρονη που εξαφανίστηκε στην Ουκρανία

Στις 26 Μαρτίου χάθηκαν τα ίχνη της μαζί με τη μητέρα της

Must Read

Στις 26 Μαρτίου 2022, η 4χρονη Αμίνα πήρε το τρένο από Οδησσό προς Ούζγκοροντ με τη μητέρα της και από τότε αγνοούνται. Για την εξαφάνιση εκδόθηκε ανακοίνωση σε όλη την Ευρώπη και φυσικά και στη χώρα μας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την Πέμπτη από τον συνεργαζόμενο φορέα στην Ουκρανία «Magnolia» της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για τα Εξαφανισμένα και Σεξουαλικά Κακοποιημένα Παιδιά (Missing Children Europe – ΜCE) για την εξαφάνιση της Αμίνα Σέλλα και προχώρησε στην αναδημοσίευση της αφίσας της εξαφάνισής της.

Η 4χρονη έχει ύψος 1.40 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Την ημέρα που την είδαν τελευταία φορά φορούσε, γκρι αθλητικά παπούτσια, μπλε παντελόνι και σκούρο παλτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This