Χειροπέδες σε έναν ύποπτο για το μακελειό στην Κοπεγχάγη

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες αναφορικά με τα θύματα

Must Read

Οι αστυνομικές Αρχές της Κοπεγχάγης αναφέρουν πως συνέλαβαν ένα άνδρα ως ύποπτο για τη μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε νωρίτερα σε εμπορικό κέντρο της δανέζικης πρωτεύουσας, όπου υπήρξαν πληροφορίες για πολλαπλά θύματα από πυροβολισμούς.

Ήδη στα social media κυκλοφορεί μία φωτογραφία, όπου βλέπουμε έναν άνδρα σκυμμένο και γονατισμένο στο έδαφος, με χειροπέδες στα χέρια και έναν οπλισμένο αστυνομικό να στέκεται από πάνω του. Οι τοπικές Αρχές, πάντως, δεν έχουν δώσει στοιχεία για την ταυτότητα του συλληφθέντα.

https://twitter.com/WarReadyyy/status/1543641772970090498

Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, αν και παρά τις φήμες πως πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση ή για κάποια αντιδικία, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.




Όσον αφορά τα θύματα από τους πυροβολισμούς, προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τυχόν νεκρούς, ενώ άγνωστος παραμένει και ο αριθμός των τραυματιών από την εισβολή του δράστη στο εμπορικό κέντρο, όπου άνοιξε αδιάκριτα πυρ.

Νωρίτερα, η αστυνομία της Κοπεγχάγης σε ανάρτησή της στο Twitter ανέφερε ότι αστυνομικοί στάλθηκαν στο εμπορικό κέντρο Field’s, μετά από δεκάδες αναφορές για πυροβολισμούς. Οι αρχές συνέστησαν σε όσους βρίσκονταν μέσα στο εμπορικό κέντρο να παραμείνουν στη θέση τους και να περιμένουν τη βοήθεια της αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί η σύμπτωση(;) πως το συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο βρίσκεται αρκετά κοντά στο Royal Arena, όπου απόψε το βράδυ είναι προγραμματισμένο να δώσει συναυλία ο Βρετανός ποπ σταρ Harry Styles.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This