Ο υιός Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι καταστρέφει τις ΗΠΑ με δόλο!

Στα όρια του πολιτικού εμφυλίου οι Ηνωμένες Πολιτείες

Must Read

«Απίστευτο. Στείλαμε 5.000.000 βαρέλια πετρελαίου στην Ευρώπη από τα στρατηγικά μας αποθέματα πετρελαίου με τις τιμές των καυσίμων να έχουν εκτοξευτεί για τους Αμερικανούς πολίτες.
Σε αυτό το σημείο είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι οι Δημοκρατικοί κάνουν κάτι άλλο από το να καταστρέφουν σκόπιμα τη χώρα μας»!

Αυτό το μήνυμα σήκωσε πριν από λίγο ο γιος του τέως προέδρου των ΗΠΑ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι όντως οι Ηνωμένες Πολιτείες έστειλαν μεγάλες ποσότητες από τα στρατηγικά τους αποθέματα πετρελαίου στην Ευρώπη, για να υποστηρίξουν τις χώρες έναντι των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Οι ρεπουμπλικάνοι θεωρούν ότι αυτά τα στρατηγικά αποθέματα έπρεπε να χρησιμοποιηθούν προκειμένου να πέσουν οι τιμές καυσίμων εντός των ΗΠΑ, οι οποίες έχουν εκτοξευτεί σε πρωτοφανή επίπεδα, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κραυγή αγωνίας από τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Μακεδονίας: «Η λίμνη Κορώνεια κινδυνεύει με ερημοποίηση»

Τεράστιος προβληματισμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην επαρχία του Λαγκαδά, στην Θεσσαλονίκη, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην...

More Articles Like This