Αποτροπιασμός στις ΗΠΑ – Έφηβοι χτύπησαν μέχρι θανάτου ηλικιωμένο με κώνο οδικής σήμανσης

Αμοιβή 20.000 δολαρίων για τη σύλληψη των δραστών προσφέρει η αστυνομία

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό βίας έλαβε χώρα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, αυτή τη φορά με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος χτυπήθηκε μέχρι θανάτου με κώνο οδικής σήμανσης από μια ομάδα εφήβων.

Οι Αρχές της Φιλαδέλφεια έδωσαν πλάνα από κάμερα ασφαλείας στη δημοσιότητα, από τη στιγμή της τρομερής επίθεσης, ενώ προσφέρουν αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Το χρονικό της ανατριχιαστικής επίθεσης

Σύμφωνα με τη New York Post, μια ομάδα εφήβων καταγράφηκαν από κάμερα ασφαλείας να γελούν και να τραβάνε βίντεο με τα κινητά τους, ενώ χτυπούσαν μέχρι θανάτου έναν ηλικιωμένο άνδρα με έναν κώνο οδικής σήμανσης.

Το θύμα, ο 72χρονος Τζέιμς Λάμπερτ, περπατούσε στη λεωφόρο Σεσίλ Μπ. Μουρ στις 3 τα ξημερώματα στις 14 Ιουνίου όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τους νεαρούς κακοποιούς. Το ανατριχιαστικό βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι τοπικές αρχές δείχνει τον Λάμπερτ να προσπαθεί να απομακρυνθεί από τους έφηβους την ώρα που οι ίδιοι τον ακολουθούν στην απέναντι πλευρά του δρόμου. Στη συνέχεια, ένα από τα αγόρια τον χτυπά από πίσω με τον κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ενώ ο ηλικιωμένος βρίσκεται ακόμα πεσμένος κάτω, ένα κορίτσι σηκώνει τον ίδιο κώνο και τον πετά πάνω του. Την ίδια ώρα ένα άλλο μέλος της παρέας καταγράφει τη σκηνή με το κινητό.

https://twitter.com/MotulX22/status/1545725403712479232?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1545725403712479232%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1263067%2Fefivoi-stis-ipa-htupisan-mehri-thanatou-ilikiomeno-me-kono-odikis-simansis-eno-gelousan-kai-travousan-video%2F

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο 72χρονος σηκώνεται και προσπαθεί να διαφύγει, ενώ το ίδιο κορίτσι τον καταδιώκει για να πετάξει ξανά επάνω του τον κώνο και τα άλλα άτομα από την  παρέα εμφανίζονται να γελούν. Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του την επόμενη ημέρα.

Αμοιβή 20.000 δολαρίων για τη σύλληψη των δραστών

Μέχρι στιγμής, δεν έχει συλληφθεί κανένα από τα πρόσωπα που καταγράφηκαν στο βίντεο. Το Αστυνομικό Τμήμα της Φιλαδέλφεια προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This