«Δεν θα αφήσουμε το κοκορέτσι στα χέρια των Ελλήνων»! Παράνοια στην Τουρκία

Hurriyet: «Ελληνοτουρκικός πόλεμος για το κοκορέτσι»!

Must Read

Φρενίτιδα επικρατεί στην Τουρκία, τα ΜΜΕ της οποίας ασχολούνται συνεχώς με την Ελλάδα, ακόμα και όταν δεν υπάρχει λόγος. Νέο… κρούσμα παράνοιας εμφανίστηκε με το… κοκορέτσι, το οποίο οι Τούρκοι διεκδικούν, υποστηρίζοντας πως είναι δικής τους έμπνευσης!

Μάλιστα, ακόμα και η Hurriyet όχι μόνο ασχολήθηκε, αλλά έκανε πρωτοσέλιδο σχετικό θέμα με τίτλο «Ελληνοτουρκικός πόλεμος για το κοκορέτσι» (σ.σ. το αναφέρουν ως ‘kokoreç-kokoretsi’ για τις δύο χώρες) και αναφορά ότι «και το κοκορέτσι προκάλεσε ένταση στο Αιγαίο».

Με το ρεπορτάζ της να επικαλείται απόψεις ειδικών και σεφ οι οποίοι λένε πως υπάρχουν συνταγές στην Τουρκία για το κοκορέτσι από το 1883, κάτι που αποδεικνύει ότι τελικά είναι τουρκικό!

Εκτός από την Hurriyet και άλλα τουρκικά ΜΜΕ είχαν σχετικό θέμα, με Τούρκους πολίτες να λένε: «Toυς προκαλώ, είναι δικό μας. Ας έρθουν να δουν, εγώ φτιάχνω το καλύτερο. Δεν μας πήραν στην ΕΕ, τὠρα θα μας πάρουν και το κοκορέτσι;».

Ενώ ένας άλλος Τούρκος ανέφερε: «Ας έρθει ένας Έλληνας να φάμε μαζί κοκορέτσι. Όποιος φάει περισσότερο, τότε το κοκορέτσι θα είναι δικό του».

Κατά έναν τρίτο, «τo δικό μας το κοκορέτσι είναι άλλο, είναι υπέροχο. Πάνε και διεκδικούν το κοκορέτσι μας. Το κοκορέτσι είναι κάτι που έχει μείνει από τους προγόνους μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This