Μέγα θέμα με το εμβόλιο της Pfizer στο Ισραήλ

Απόλυτη αποδοκιμασία στο κάλεσμα της κυβέρνησης να εμβολιαστούν μικρά παιδιά!

Must Read

Το Ισραήλ υπήρξε η πρώτη χώρα η οποία επέλεξε τον μαζικό εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer. Είναι η χώρα που πρώτη εξασφάλισε της δόσεις και τις χρυσοπλήρωσε, προκειμένου να τις αποκτήσει. Ο εμβολιασμός ήταν εθνικό στοίχημα, με τους Ισραηλινούς να σπεύδουν για να κάνουν ειδικά τις δύο πρώτες δόσεις.

Αυτό όμως φαίνεται ότι έχει αλλάξει άρδην. Το ποσοστό των ισραηλινών που είναι πλήρως εμβολιασμένοι, δεν απέχει πλέον πολύ από τον παγκόσμιο μέσο όρο, ενώ σύμφωνα με τα δημόσια στοιχεία το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του Ισραήλ!

Η εξέλιξη όμως που προκάλεσε σοκ, είναι αυτό που έγινε με το εμβόλιο για βρέφη και νήπια, καθώς η πλατφόρμα άνοιξε μετά από εντολή του υπουργείου υγείας της χώρας και υπάρχει ισχυρή σύσταση για εμβολιασμό περίπου 780.000 παιδιών.

2 ημέρες μετά την εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ για μωρά και νήπια, κλείστηκαν μόλις 376 ραντεβού, από 780.000 μωρά και νήπια που δικαιούνται τη δόση!
376 στα 780.000 παιδιά σημαίνει πρακτικά ότι ούτε το υγειονομικό προσωπικό της χώρας δεν προτίθεται να εμβολιάσει τα παιδιά του.

Δεν πειθαρχούν πλέον οι ισραηλινοί αναφορικά με τον εμβολιασμό των παιδιών τους

Είναι μία εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη που ήδη προκαλεί μεγάλες συζητήσεις στο Ισραήλ, αναφορικά με την εμπιστοσύνη του κόσμου στις κυβερνητικές εξαγγελίες και ειδικά τις συστάσεις του υπουργείου υγείας αναφορικά με το εμβόλιο της Pfizer.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This