«Υπερβολική» βρίσκει την αντίδραση της Κίνας στην επίσκεψη Πελόζι στην Ταϊβάν ο Στόλτενμπεργκ!

Must Read

Όλα… καλώς καμωμένα τα βρήκε ο Γενς Στόλτενμπεργκ, όσον αφορά στην –άκρως προκλητική για τους Κινέζους- επίσκεψη της Πελόζι στην Ταϊβάν, με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ να χαρακτηρίζει «υπερβολική» την αντίδραση της Κίνας στην εν λόγω επίσκεψη.

«Η επίσκεψη της πρόεδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι δεν είναι λόγος για την Κίνα να αντιδρά υπερβολικά ή να απειλεί την Ταϊβάν ή να χρησιμοποιεί απειλητική ρητορική», δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ στο Reuters.

Η Κίνα εκτόξευσε σήμερα πολλαπλούς πυραύλους κοντά στη νησιωτική χώρα, στο πλαίσιο των μεγαλύτερων στρατιωτικών ασκήσεων που έχει πραγματοποιήσει ποτέ στο Στενό της Ταϊβάν, μια ημέρα μετά την πολυσυζητημένη επίσκεψη της Πελόζι. «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλοι εταίροι του ΝΑΤΟ έχουν πραγματοποιήσει επισκέψεις σε επίπεδο υψηλόβαθμων αξιωματούχων στην Ταϊβάν τακτικά όλα αυτά τα χρόνια, και συνεπώς αυτό δεν αποτελεί λόγο για την Κίνα να υπερβάλλει στην αντίδρασή της», πρόσθεσε ο Στόλτενμπεργκ.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This