Ο Όρμπαν κινδύνεψε με πνιγμό, αλλά τον έσωσε ένας… δημοσιογράφος!

Must Read

Τη ζωή του κινδύνεψε να χάσει ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν, όταν η φουσκωτή λέμβος στην οποία επέβαινε άρχισε να χάνει αέρα και να μπάζει νερά, αλλά για καλή του τύχη, έσπευσε να τον σώσει ένας… δημοσιογράφος!

Όπως μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), επικαλούμενο δημοσίευμα της κροατικής εφημερίδας «Slobodna Dalmacija», το απρόσμενο περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο σε έναν κόλπο της νήσου Βις στην Αδριατική, ανοικτά των δαλματικών ακτών, με τον ντόπιο δημοσιογράφο Μπόρις Βρκιτς να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και να επεμβαίνει σωτήρια. «Η φουσκωτή λέμβος έσκασε και τράβηξα τον ίδιο, τη σύζυγό του και τον σωματοφύλακά τους στην ακτή», δήλωσε ο Βρκιτς στην εφημερίδα, με την οποία μάλιστα συνεργαζόταν στο παρελθόν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φυσικά, ο… σωτήρας του 59χρονου Ούγγρου πρωθυπουργού δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί έχοντας στο πλευρό του τον Όρμπαν, ο οποίος, παρά το συμβάν, όχι μόνο δεν έχασε το κέφι του, αλλά απόλαυσε και το γεύμα του σε παραλιακό εστιατόριο.

Ο γνωστός για τις απολυταρχικές μεθόδους διακυβέρνησης της χώρας του και τις συνεχείς κόντρες του με τους… δημοσιογράφους, επιλέγει συχνά την Κροατία για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This