Την 1η Σεπτεμβρίου θα επαναλειτουργήσουν μετά από μήνες τα σχολεία στην Σανγκάη

Must Read

Στην ανακοίνωση της επαναλειτουργίας των σχολείων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών από την 1η Σεπτεμβρίου, προχώρησε η Σανγκάη, ο οικονομικός κόμβος της Κίνας, έπειτα από μήνες που παρέμειναν κλειστά λόγω της πανδημίας.

Η Σανγκάη θα απαιτεί απ’ όλους τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές να κάνουν τεστ νουκλεϊκού οξέος (PCR) για τον κορωνοϊό καθημερινά πριν φύγουν από το σχολείο, σύμφωνα με δήλωση που δημοσιοποίησε η Δημοτική Επιτροπή Εκπαίδευσης της Σανγκάης.

Υπενθυμίζεται πως η πόλη είχε κλείσει όλα τα σχολεία στα μέσα Μαρτίου, πριν από το δίμηνο lockdown που επέβαλε τον Απρίλιο και το Μάιο για να αντιμετωπίσει το χειρότερο ξέσπασμα της πανδημίας το οποίο αντιμετώπιζε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This