Σανγκάη: Σκηνές χάους σε πολυκατάστημα, όταν ανακοινώθηκε «λουκέτο» λόγω κρούσματος κορωνοϊού!

Πληροφορίες αναφέρουν πως όσοι «εγκλωβίστηκαν», εστάλησαν εσπευσμένα σε αίθουσες καραντίνας

Must Read

Το απόλυτο χάος επικράτησε προχθές Σάββατο σε κατάστημα της αλυσίδας Ikea στη Σαγκάη, όταν εντοπίστηκε στενή επαφή με κρούσμα Covid-19 μεταξύ των παρευρισκόμενων στο χώρο

Ειδικότερα, με το που ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του καταστήματος πως οι υγειονομικές αρχές της μεγαλούπολης διέταξαν να μπει άμεσα «λουκέτο» στο κτίριο, οι πολυάριθμοι πελάτες άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι προς τις εξόδους.

https://twitter.com/DonnaWongHK/status/1558906540458795008

Μάλιστα, φανερά τρομοκρατημένοι από την είδηση, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που συγκρούστηκαν με τους άντρες της ασφάλειας του χώρου, προκειμένου να καταφέρουν να «δραπετεύσουν», ενώ σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως όσοι «εγκλωβίστηκαν», εστάλησαν εσπευσμένα σε αίθουσες καραντίνας.

Σε χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Zhao Dandan, αναπληρωτής διευθυντής της Επιτροπής Υγείας της Σαγκάης, δήλωσε, αναφερόμενος στο συγκεκριμένο περιστατικό, ότι το «κατάστημα και η πληγείσα περιοχή θα τεθούν υπό “κλειστό κύκλωμα” επιτήρησης για δύο ημέρες. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν μέσα στον χώρο, πρέπει να μείνουν δύο ημέρες σε καραντίνα και πέντε ημέρες υπό υγειονομική επιτήρηση».

Σήμερα, Δευτέρα 15 Αυγούστου, πάντως, οι υγειονομικές αρχές της πόλης ανέφεραν έξι τοπικά μεταδιδόμενα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη Σαγκάη, εκ των οποίων τα πέντε ήταν ασυμπτωματικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This