Πρώτος θάνατος από την ευλογιά των πιθήκων και στο Βέλγιο

Must Read

Στο Βέλγιο, όπου τα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων έχουν φθάσει τα 706, ανακοινώθηκε ο πρώτος θάνατος εξαιτίας της νόσου, καθιστώντας τη συγκεκριμένη χώρα τη δεύτερη ευρωπαϊκή μετά την Ισπανία, όπου καταγράφεται απώλεια νοσούντα.

Ο άτυχος ασθενής, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας, με το ινστιτούτο υγείας Sciensano, πάντως, να αναφέρει πως ο αριθμός των κρουσμάτων μοιάζει να μειώνεται, καθώς, το πιο πρόσφατο επιβεβαιωμένο κρούσμα στη χώρα καταγράφηκε την 23η Αυγούστου.

Από την πλευρά του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη 31/8, ότι από το Μάιο έχουν καταγραφεί πάνω από 50.000 κρούσματα της ασθένειας αυτής, κυρίως στη βόρεια Αμερική και στην Ευρώπη, και συνολικά 16 θάνατοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This