Ανησυχία για τη Βασίλισσα Ελισάβετ: Βρίσκεται υπό ιατρική παρακολούθηση

Σπεύδει στο κάστρο Balmoral η οικογένεια...

Must Read

Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται υπό ιατρική επίβλεψη στο κάστρο Balmoral (στη Σκωτία) με τους γιατρούς να ανησυχούν για την υγεία της, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε σχετική ανακοίνωση.




Η μονάρχης, 96 ετών, αποχώρησε από ένα εικονικό ιδιωτικό συμβούλιο (Privy Council) χθες, μια ημέρα αφότου όρισε τη Λιζ Τρας ως πρωθυπουργό στο σπίτι της στα Highlands της Σκωτίας.

Ένας εκπρόσωπος του Παλατιού δήλωσε: «Μετά από περαιτέρω αξιολόγηση σήμερα το πρωί, οι γιατροί της βασίλισσας ανησυχούν για την υγεία της Αυτού Μεγαλειότητας και της συνέστησαν να παραμείνει υπό ιατρική παρακολούθηση. Η βασίλισσα παραμένει άνετη και στο Balmoral».

Η στενή οικογένεια της βασίλισσας, συμπεριλαμβανομένου του πρίγκιπα της Ουαλίας, έχει ενημερωθεί, με την τελευταία ανακοίνωση να κλιμακώνει τους φόβους για την υγεία της.

Η Βρετανίδα Πρωθυπουργός έγραψε στο twitter ότι «όλη η χώρα θα ανησυχήσει βαθιά με τα νέα από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αυτό το μεσημέρι» προσθέτοντας «οι σκέψεις μου – και οι σκέψεις των ανθρώπων σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο– είναι με την Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This