Να μη φέρει τη Μέγκαν Μάρκλ στο νεκροκρέβατο της Ελισάβετ ζήτησε από τον Χάρι ο Κάρολος!

Βασιλικά προβλήματα...

Must Read

Ο Κάρολος φέρεται να ζήτησε από τον πρίγκιπα Χάρι να μη φέρει τη Μέγκαν Μαρκλ στο κτήμα Balmoral, για να δει τη βασίλισσα Ελισάβετ πριν πεθάνει.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Δούκας του Σάσεξ βρισκόταν στο Frogmore Cottage στο Windsor όταν ο πατέρας του, του είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία ότι «δεν ήταν σωστό» να φέρει τη γυναίκα του στη Σκωτία για να δει τη μονάρχη στο νεκροκρέβατο.

«Ο Κάρολος είπε στον Χάρι ότι δεν ήταν σωστό ή κατάλληλο για τη Μέγκαν να βρίσκεται στο Μπαλμόραλ σε μια τόσο βαθιά θλιβερή στιγμή», είπε μια πηγή στην εφημερίδα.

«Του επισημάνθηκε ότι η Κέιτ (σ.σ. Μίντλετον) δεν θα πήγαινε και ότι ο αριθμός (σ.σ. των ατόμων) θα έπρεπε πραγματικά να περιοριστεί στην πιο στενή οικογένεια. Ο Κάρολος κατέστησε πολύ, πολύ σαφές ότι η Μέγκαν δεν θα ήταν ευπρόσδεκτη», πρόσθεσε η πηγή.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν το πρώτο μέλος της βασιλικής οικογένειας που εγκατέλειψε το κτήμα, 90 λεπτά μετά την ανακοίνωση της είδησης του θανάτου της βασίλισσας.

Δεν είναι σαφές εάν η Μέγκαν Μαρκλ εξακολουθεί να βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο ή αν επιστρέφει στις ΗΠΑ για να περάσει χρόνο με τα παιδιά της. Άγνωστο είναι επίσης αν θα επιστρέψει για την κηδεία.

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This