Τι διαβάζουμε εμείς για την συνάντηση Πούτιν – Σι Τζινπινγκ και τι συνέβη πραγματικά

Τελείως διαφορετική η πραγματικότητα από τους ισχυρισμούς των δυτικών ΜΜΕ

Must Read

Έχουν γεμίσει από ρεπορτάζ τα δυτικά ΜΜΕ, ότι δήθεν ο Κινέζος πρόεδρος ζήτησε από τον Ρώσο ομόλογό του να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στα κινέζικα ΜΜΕ, εάν δεν εμπιστεύεται τα ρωσικά, για να διαπιστώσει πως όλα αυτά συνιστούν παραπληροφόρηση.

Όχι μόνο δεν υπήρχε ρήξη ή έστω πίεση από τον Κινέζο πρόεδρο στον Πούτιν για να σταματήσει την εισβολή, αλλά αντίθετα, η Ρωσία έλαβε πλήρη στήριξη από την Κίνα. Τα διθυραμβικά αφιερώματα των κινεζικών ΜΜΕ, τα οποία φυσικά ελέγχονται από το κράτος και δεν γράφουν του κεφαλιού τους, μεταδίδουν ότι η σχέση Ρωσίας – Κίνας είναι πλέον ισχυρή σαν τσιμέντο και θα βάλει τέλος στην παντοκρατορία των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This