Οικογενειακές ιστορίες… στο Μπάκιγχαμ

Ακόμα δεν στέγνωσαν τα δάκρυα στο Μπάκιγχαμ και ο Κάρολος καλείται να συμφιλιώσει τους ανθρώπους που αγαπά

Must Read

Από την πρώτη κιόλας ημέρα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ο βασιλιάς Κάρολος κλήθηκε να πιάσει στα χέρια του την «καυτή πατάτα» που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιβίωση της βρετανικής μοναρχίας. Απ’ ό,τι φαίνεται, πρώτη του δουλειά ως βασιλιάς είναι να βάλει τάξη στην οικογένειά του, η οποία στο παρασκήνιο σπαράσσεται από διχόνοια και προβλήματα που προκαλούν ζημιά στη δημόσια εικόνα της.

Θέλοντας και μη, την ίδια βραδιά της κηδείας της μητέρας του ο Κάρολος ήρθε αντιμέτωπος με το ζήτημα «Χάρι και Μέγκαν». Η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Suits», η οποία μετά την ιδιωτική κήδευση της Ελισάβετ παρέμεινε στο Κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον Χάρι, του παρέδωσε επιστολή με την οποία ζητεί συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο για να ξεκαθαρίσουν τα προβλήματα που η ίδια και ο Χάρι προκάλεσαν μετά το Megxit.

To «ζήτημα» μοιάζει με γόρδιο δεσμό, καθώς, παρόλο που ο Κάρολος έκανε γενναιόδωρες κινήσεις συμφιλίωσης, δίνοντάς τους πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκδηλώσεις για τον θάνατο της Ελισάβετ, ο Χάρι και η Μέγκαν πάντα κάτι έβρισκαν για να γκρινιάξουν. Χθες, μάλιστα, υπήρξε δυσαρέσκεια διότι κατά την τηλεοπτική μετάδοση της κηδείας της Ελισάβετ ένα κερί έκρυψε μερικώς το πρόσωπο της Μέγκαν σε κάποια πλάνα.

Παράλληλα, ο Κάρολος καλείται να βρει τρόπο να συμφιλιώσει τα δύο παιδιά του. Παρόλο που ο Ουίλιαμ κάνει συνεχώς «ανοίγματα» προς τον αδελφό του, με τελευταίο όταν του έδωσε προτεραιότητα μέσα στο αβαείο του Ουέστμινστερ, ο Χάρι δεν φαίνεται να το εκτιμά. Τη Δευτέρα ήταν ψυχρός απέναντι στον Ουίλιαμ όλη την ημέρα.

Το δεύτερο «καυτό» ζήτημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο νέος βασιλιάς είναι ο αδελφός του, πρίγκιπας Αντριου. Στην ατμόσφαιρα ακόμη αιωρούνται οι κατηγορίες ότι έκανε σεξ με θύμα του κυκλώματος παιδεραστίας του Τζέφρι Επσταϊν. Αν και ο Αντριου μέχρι στιγμής έχει γλιτώσει τις δικαστικές περιπέτειες, κανείς δεν μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν θα συμβεί στο μέλλον.

Γι’ αυτό ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται ότι είναι αποφασισμένος να «εκπαραθυρώσει» τον αδελφό του από τα ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σκοπεύει να μην του αναθέσει επίσημο ρόλο, παρόλο που ο Άντριου το ζητεί επίμονα. Σε περίπτωση που υλοποιήσει την απόφαση, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Αντριου, είτε επισήμως είτε με την προσφιλή τακτική των δυσαρεστημένων τις βασιλικής οικογένειας, τις διαρροές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This