Μελόνι: Η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερο θάρρος απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις

Must Read

Η μεγάλη νικήτρια των ιταλικών εκλογών, Τζόρτζια Μελόνι με παρέμβαση της, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε συγκέντρωση του ισπανικού εθνικιστικού κόμματος Vox έστειλε το δικό της μήνυμα στην Ευρώπη.

«Η Ευρώπη πρέπει να δείξει περισσότερο θάρρος στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων και περισσότερη ταπεινότητα σε ό,τι αφορά τα προβλήματα των διαφόρων περιοχών της, για την επίλυση των οποίων είναι αποτελεσματικότερες οι εθνικές πολιτικές», τόνισε η πρόεδρος των Αδελφών της Ιταλίας.

Παράλληλα, επανέλαβε την πλήρη στήριξή της στην Ουκρανία, ενώ επανερχόμενη στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα συμπλήρωσε: «ελπίζουμε η Ευρώπη να δείξει την αλληλεγγύη που αναμένουμε».

Αναφερόμενη στην ενεργειακή κρίση, Ιταλίδα πολιτικός υπογράμμισε ότι «η κρίση αυτή έχει ως συνέπεια την αποστολή, στις ιταλικές οικογένειες και στις επιχειρήσεις, αστρονομικών λογαριασμών, κάτι το οποίο πρέπει να λάβει άμεσα τέλος».

Δείτε επίσης: Τι ετοιμάζουν Μπερλουσκόνι, Μελόνι και Σαλβίνι για το μέλλον της Ιταλίας;

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην εκλογική της νίκη στην Ιταλία, λέγοντας: «Σήμερα αποφάσισα να μην φύγω από την Ρώμη, η νίκη αυτή μας γέμισε με χαρά αλλά και αίσθημα ευθύνης, αφού μέσα σε λίγες ημέρες θα έχουμε την ευκαιρία να σχηματίσουμε την νέα κυβέρνηση. Περιμένουμε να πραγματοποιηθούν κάποια βήματα που προβλέπονται από το Σύνταγμα, αλλά μέσα σε λίγες ημέρες θα μπορέσουνε να δημιουργήσουμε την νέα κυβέρνηση και δεν θα χάσουμε ούτε λεπτό. Ελπίζω ότι και στην Ισπανία, όπως στην Ιταλία και στην Ευρώπη, η πλειοψηφία των πολιτών να μας ζητήσει να αναλάβουμε την ευθύνη να κυβερνήσουμε: δεν μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, αλλά με πιστούς συμμάχους, ενωμένοι ενάντια στην αριστερά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This