Συναγερμός στην Κόστα Ρίκα: Αγνοείται αεροσκάφος στο οποίο επιβαίνουν πέντε υπήκοοι Γερμανίας

Must Read

Μικρό αεροσκάφος το οποίο αναχώρησε από το Μεξικό με πέντε Γερμανούς υπηκόους να επιβαίνουν σε αυτό εξαφανίστηκε χθες σε θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Κόστα Ρίκα, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της χώρας της κεντρικής Αμερικής, ο Χόρχε Τόρες.

«Λάβαμε επείγουσα ειδοποίηση για (το ότι εξαφανίστηκε) μικρό αεροσκάφος, (που εκτελούσε) ιδιωτική πτήση από το Μεξικό προς το αεροδρόμιο της Λιμόν» (ανατολικά), εξήγησε ο υπουργός. Στο αεροσκάφος επιβαίνουν «πέντε Γερμανοί υπήκοοι», πρόσθεσε σε βίντεο που διένειμαν σε ΜΜΕ οι υπηρεσίες του.

«Η επικοινωνία του αεροσκάφος με τον πύργο ελέγχου χάθηκε κοντά στην Μπάρα δε Παρισμίνα, στις κοσταρικανές ακτές στην Καραϊβική, κι ενεργοποιήσαμε αμέσως εσωτερικά πρωτόκολλα» για να εντοπιστεί, συμπλήρωσε ο υπουργός.

Κατά τον κ. Τόρες, το αεροπλάνο εξαφανίστηκε χθες στις 18:00 (τοπική ώρα· σήμερα Σάββατο στις 03:00 σήμερα ώρα Ελλάδας). Έπειτα από λίγες ώρες, οι έρευνες για τον εντοπισμό του ανεστάλησαν καθώς έπεσε η νύχτα και επικρατούσαν «κακές καιρικές συνθήκες». Αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα, κατέληξε ο κοσταρικανός υπουργός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This