«Η Τουρκία χρησιμοποίησε χημικά όπλα κατά των Κούρδων»!

Καταγγελία για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, σε απόλυτη σιωπή!

Must Read

«Ας υψώσουμε τις φωνές μας ενάντια στις επιθέσεις με χημικά όπλα»!

Ο τουρκικός στρατός χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον του «Αντάρτικου Ελευθερίας» εδώ και χρόνια. Πρόσφατα, 17 μέλη του αντάρτικου για την ελευθερία του Κουρδιστάν έπεσαν μάρτυρες λόγω επιθέσεων με χημικά όπλα. Οι τελευταίες αντιδράσεις και δηλώσεις μετά τη δημοσίευση βίντεο σχετικά με αυτό το θέμα, αποτελούν καθαρή έκφραση συνείδησης. Η έμπρακτη αποδοκιμασία είναι το βασικότερο κριτήριο και αρετή του να είσαι άνθρωπος.

 

Αυτό το μεγαλύτερο από όλα τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και αυτό το πιο σοβαρό από όλα τα εγκλήματα πολέμου γίνεται με τις οδηγίες του τουρκικού στρατού και του αρχιστράτηγου του, του φασίστα Ερντογάν. Η πρόσφατη δήλωση της Şebnem Korur Fincancı, Προέδρου του TTB [Türk Tabipler Birliği – Τουρκικός Ιατρικός Σύλλογος], ο οποίος είναι ένας από τους εκατοντάδες ανθρώπους που μιλούν ανοιχτά ενάντια σε αυτά τα εγκλήματα, είναι πολύ σημαντική και πολύτιμη.

 

Η Şebnem Korur είπε στην πρόσφατη δήλωσή της ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν χρησιμοποιήσει χημικά όπλα, ότι τα χημικά αέρια που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις επιθέσεις επηρεάζουν άμεσα το ανθρώπινο νευρικό σύστημα, ότι αυτά τα αέρια χρησιμοποιούνται παρά το γεγονός ότι απαγορεύονται, ότι είναι υποχρεωτικό βάσει διεθνών συμβάσεων για μια ανεξάρτητη αντιπροσωπεία για τη διεξαγωγή έρευνας στην πληγείσα περιοχή και ότι – στο πλαίσιο της εφαρμογής των διεθνών συμβάσεων και της σύμβασης της Γενεύης για την απαγόρευση της χρήσης χημικών όπλων – οι αρχές του Πρωτοκόλλου της Μινεσότα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όταν προκύπτει ένας τέτοιος ισχυρισμός. Είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση Ερντογάν και τα τσιράκια της, που θέλουν να συγκαλύψουν αυτήν την αλήθεια, να έχουν ξεκινήσει τώρα μια ποινική έρευνα για να καταστείλουν και να φιμώσουν αυτή τη φωνή. Θα θέλαμε λοιπόν να καταδικάσουμε αυτή την απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν.

Η Πρόεδρος του Τουρκικού Ιατρικού Συλλόγου Şebnem Korur Fincancı είναι παγκοσμίου φήμης ειδικός της ιατροδικαστικής και έγκριτη επιστήμονας. Είναι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έχει εκφράσει με θάρρος την αλήθεια για χρόνια. Η Şebnem Korur Fincancı ήταν πάντα στο πλευρό της ζωής και της επιβίωσης. Ανέκαθεν αναζητούσε την αλήθεια και χρησιμοποίησε επιστημονικά δεδομένα για να την αποκαλύψει. Πιστεύουμε ότι όλοι οι δημοκράτες και οι επιστήμονες, ειδικά οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, πρέπει τώρα να λάβουν θέση και ενάντια στις επιθέσεις εναντίον της από τη φασιστική κυβέρνηση Ερντογάν και τα τσιράκια της. Η Şebnem Korur Fincancı είναι η φωνή της συνείδησής μας και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Το να προστατεύουμε αυτή τη φωνή και αυτή τη συνείδηση ​​σημαίνει να προστατεύουμε την τιμή μας.

Ως εκ τούτου, καλούμε όλους τους ανθρώπους της συνείδησης που υπερασπίζονται τη ζωή και την επιβίωση να υψώσουν τις φωνές τους και να αναλάβουν δράση κατά των επιθέσεων με χημικά όπλα που συνιστούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και εγκλήματα πολέμου.

Επιτροπή Υγείας KCK

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This