Ινδία: Αν και σε κώμα, 23χρονη γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Ήταν 40 ημερών έγκυος, όταν κατέληξε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι

Must Read

Ιατρικό θαύμα αποτελεί, αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι μια 23χρονη κοπέλα στην Ινδία κατάφερε να γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε κώμα επί 7 ολόκληρους μήνες!

Η 23χρονη είχε καταλήξει στο νοσοκομείο, μετά από ένα αναπάντεχο τροχαίο ατύχημα που της συνέβη τον περασμένο Μάρτιο, όταν ήταν μόλις 40 ημερών έγκυος. Ενώ επέβαινε στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο σύντροφός της, το μαντήλι που φορούσε πιάστηκε στην πίσω ρόδα, με αποτέλεσμα η ίδια να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Έκτοτε, σύμφωνα με τον «Independent», η 23χρονη υποβλήθηκε σε πέντε δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις στο κεφάλι. Πέρασε ένα χρονικό διάστημα σε αναπνευστική υποστήριξε, ενώ οι γιατροί χρειάστηκε μέχρι και να αφαιρέσουν ένα τμήμα του κρανίου της, ώστε να αποσυμπιεστεί ο εγκέφαλός της.

Κάποια στιγμή, οι γιατροί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το εάν θα έπρεπε να διακόψουν την εγκυμοσύνη της 23χρονης, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της. Ωστόσο, ένας υπέρηχος έδειξε ότι η κύηση ήταν φυσιολογική. Έτσι, συνέστησαν στους συγγενείς της κοπέλας να τη συνεχίζουν. Και, στις 22 Οκτωβρίου, η 23χρονη που είχε μόλις 10% – 15% πιθανότητες να βγει από το κώμα, έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Πλέον, η νέα μητέρα έχει αποσωληνωθεί και μπορεί περιστασιακά να κινεί το κεφάλι και τα πόδια της, ενώ υπάρχει η ελπίδα ότι, κάποια μέρα θα μπορέσει να αγκαλιάσει την κορούλα της. Η περίπτωσή της χαρακτηρίστηκε από τον πολύπειρο χειρουργό δρ Deepak Gupta «εξαιρετικά ασυνήθιστη». «Δεν έχω δει τέτοια ποτέ τέτοια περίπτωση στα 22 χρόνια καριέρας μου. Αυτή τη στιγμή είναι σε σταθερή κατάσταση και δεν βρίσκεται σε αναπνευστική υποστήριξη», σχολίασε.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This