Για πόλεμο προετοιμάζεται η Κίνα, δήλωσε ο Σι Τζινπίνγκ

Ζήτησε ταχύτερη στρατιωτική ανάπτυξη, αυτοδυναμία και δύναμη στην τεχνολογία και υπεράσπιση των συμφερόντων της Κίνας στο εξωτερικό.

Must Read

Παγκόσμια ανησυχία προκάλεσε η δήλωση του Σι Τζινπίνγκ, καθώς σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, η Κίνα θα ενισχύσει τώρα πλήρως τη στρατιωτική εκπαίδευση και προετοιμασία για οποιονδήποτε πόλεμο!

Διεθνείς αναλυτές έσπευσαν να δηλώσουν ότι εγείρονται πλέον φόβοι για πιθανή κινεζική εισβολή στην Ταϊβάν, που η Κίνα θεωρεί ότι αποτελεί μέρος της επικράτειάς της.

Άλλωστε η Κίνα, διαθέτοντας τη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία και τον δεύτερο ισχυρότερο στρατό στον κόσμο, έχει επανειλημμένα απειλήσει να προσαρτήσει την Ταϊβάν εν ανάγκη διά της βίας.

Μόλις δε τον περασμένο μήνα ο Σι Τζινπίνγκ ζήτησε ταχύτερη στρατιωτική ανάπτυξη, αυτοδυναμία και δύναμη στην τεχνολογία και υπεράσπιση των συμφερόντων της Κίνας στο εξωτερικό.

Μάλιστα όσον αφορά στο διαδίκτυο ειδικά, το Γραφείο Πληροφοριών του Κρατικού Συμβουλίου της Κίνας εξέδωσε τη Δευτέρα λευκή βίβλο με τίτλο «Από κοινού οικοδομήστε μια κοινότητα με ένα κοινό μέλλον στον κυβερνοχώρο».

Η Λευκή Βίβλος παρουσίασε το όραμα της Κίνας για την ανάπτυξη και τη διακυβέρνηση του Διαδικτύου στη νέα εποχή και τις ενέργειές της, μοιράστηκε τα επιτεύγματά της στην προώθηση της οικοδόμησης μιας κοινότητας με κοινό μέλλον στον κυβερνοχώρο και σκιαγράφησε τις προοπτικές για διεθνή συνεργασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This