ΗΠΑ: (Πα)τέρας σάπισε στο ξύλο την κόρη του επειδή μίλησε για πιθανή εξωσυζυγική του σχέση

Must Read

Στιγμές τρόμου που θα θυμάται για μια ζωή βίωσε ένα 14χρονο κορίτσι από την Αλαμπάμα, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 39χρονο (πα)τέρα της, όταν είπε στην μητέρα της ότι πιθανότατα έχει σχέση με μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας «τα πήρε» άσχημα και άρχισε να χτυπάει το κορίτσι βίαια, αρχικά με τις γροθιές του και μετά με μια ράβδο από την κουρτίνα του ντους και ένα κομμάτι ξύλο, όπως κατήγγειλε η ίδια στις αρχές. Στη συνέχεια, την έσπρωξε στο πάτωμα και της πέταξε διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και γυάλινα μπουκάλια. Μετά,αν και το κορίτσι ήταν σε άθλια κατάσταση την διέταξε να καθαρίσει την ακαταστασία.

Όμως, το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα. Λίγη ώρα αργότερα στο σπίτι της οικογένειας έφτασε η αστυνομία η οποία βρήκε τον 39χρονο κρυμμένο σε μια ντουλάπα και γεμάτο αίμα από αυτοτραυματισμούς στα χέρια και τη μέση του. Έξω από το τροχόσπιτο που μένει η οικογένεια, οι αστυνομικοί βρήκαν σπασμένα μπουκάλια μπύρας και αρκετές σταγόνες αίματος.

Η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τα τραύματά της ενώ ο πατέρας της μηνύθηκε για ενδοοικογενειακή βία πρώτου βαθμού, ενδοοικογενειακή βία δεύτερου βαθμού και κακοποίηση παιδιού, σύμφωνα με τα αρχεία της φυλακής. Βρίσκεται ήδη στη φυλακή και περιμένει την ακρόασή του για την καταβολή εγγύησης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This