Τραγωδία στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον 19 νέκροι από την πτώση λεωφορείου σε κανάλι

Must Read

Τουλάχιστον δεκαεννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και έξι άλλοι τραυματίστηκαν όταν ένα λεωφορείο έπεσε σήμερα σε ένα κανάλι στα βόρεια της Αιγύπτου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Στο λεωφορείο επέβαιναν συνολικά 35 άτομα, όταν εξετράπη της πορείας του σε έναν αυτοκινητόδρομο, με συνέπεια να πέσει στο κανάλι Μανσουρίγια στην πόλη Άγκα που βρίσκεται στη βόρεια διοικητική περιοχή Ντακάχλια, σύμφωνα με πηγές ασφαλείας.

https://twitter.com/PaliNewsBot/status/1591394569366683648

Συλλυπητήριο μήνυμα από το υπουργείο Εξωτερικών

Βαθιά θλίψη για το τραγικό δυστύχημα με λεωφορείο στη βόρεια Αίγυπτο, εκφράζει με ανάρτησή του στο Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών.

«Βαθιά θλίψη για την τραγική είδηση ​​του δυστυχήματος με λεωφορείο στη βόρεια Αίγυπτο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον λαό και την κυβέρνηση της στενής μας φίλης Αιγύπτου», ανέφερε το συλλυπητήριο μήνυμα.

φωτό:  @Terror_Alarm

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This