Ανακοίνωση «τρόμου» της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κίνα

Καλούν τους αμερικανούς πολίτες να διατηρούν απόθεμα 14 ημερών, ακόμα και στο νερό!

Must Read

Η Διπλωματική Αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας δημοσίευσε εχθές μία αιφνιδιαστική ανακοίνωση, στην οποία καλούσε τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα να «διατηρούν 14 ημέρες προμήθεια φαρμάκων, εμφιαλωμένου νερού και τροφής για τον εαυτό σας και τα μέλη του το νοικοκυριό τους»!

Προφανώς οι ΗΠΑ δεν βλέπουν κάποια αποκλιμάκωση αναφορικά με τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνει η Κίνα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. Αντίθετα, θεωρούν ότι αυτά τα μέτρα θα ενταθούν, μαζί με τα κρούσματα, και οι πολυήμερες καραντίνες είναι εξαιρετικά πιθανές.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν μεγαλύτερη προτεραιότητα από την ασφάλεια, την υγεία και την ευημερία των Αμερικανών πολιτών στο εξωτερικό. Συνεργαζόμαστε ενεργά και βοηθάμε τους πολίτες μας που αντιμετωπίζουν προκλήσεις που σχετίζονται με την πρόσφατη αύξηση των μολύνσεων από τον COVID-19 στην Κίνα».

Η ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ

Οι αρχές της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας (ΛΔΚ) έχουν επεκτείνει τους περιορισμούς πρόληψης και τα μέτρα ελέγχου του COVID-19 καθώς εμφανίζονται επιδημίες.

 

Αυτά τα μέτρα μπορεί να περιλαμβάνουν καραντίνες κατοικιών, μαζικές δοκιμές, κλείσιμο, διακοπές μεταφοράς, lockdown και πιθανό χωρισμό της οικογένειας», αναφέρει η δήλωση που δημοσιεύτηκε από την Πρεσβεία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Νεκρός 40χρονος μετά από καυγά

Φέρει βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα

More Articles Like This