Ισπανία: Μετανάστες παραπλάνησαν με γέννα κυβερνήτη αεροσκάφους, για να το σκάσουν μετά την αναγκαστική προσγείωση!

Περί τους 14 Μαροκινούς λαθρομετανάστες κατάφεραν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση, μέσα στην αναμπουμπούλα...

Must Read

Ένα «βρώμικο» κόλπο σκαρφίστηκαν παράτυποι μετανάστες που επέβαιναν σε αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από την Καζαμπλάνκα προς την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να διαφύγουν του ελέγχου των αρχών.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα εξ αυτών προσποιήθηκε ότι ήταν έτοιμη να γεννήσει, αναγκάζοντας τον κυβερνήτη του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαιναν συνολικά 228 επιβάτες, να πραγματοποιήσει επείγουσα αναγκαστική προσγείωση στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας «Pegasus Airlines» στο ισπανικό αεροδρόμιο «Ελ Πρατ», η γυναίκα εξετάστηκε σε νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι δεν γεννούσε. Ωστόσο, μέσα στην αναΠστάτωση που προκλήθηκε, 14 Μαροκινοί λαθρομετανάστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται, ενώ άλλοι τόσοι συνελήφθησαν από την αστυνομία του αεροδρομίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ισπανικής κυβέρνησης.

Θα απελαθούν

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι πέντε άτομα επιβιβάστηκαν ξανά στο αεροπλάνο και άλλα οκτώ θα απελαθούν στο Μαρόκο. Δεν έδωσε λεπτομέρειες για όλους τους μετανάστες. Όσον αφορά το αεροπλάνο, τελικά προσγειώθηκε στις 13:10 τοπική ώρα στην Κωνσταντινούπολη, μετά από καθυστέρηση άνω των τριών ωρών, σύμφωνα με το Flightradar.com.

Σημειώνεται πως η παράνομη μετανάστευση, συνήθως διά θαλάσσης ή μέσω των χερσαίων συνόρων μεταξύ του Μαρόκου και των ισπανικών θυλάκων Θέουτα και Μελίγια στη βόρεια ακτή της Αφρικής, αποτελεί ένα από τα πολλά σημεία διαμάχης στις ισπανομαροκινές σχέσεις τις τελευταίες δεκαετίες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This