Βρετανία: Η στιγμή που παρουσιάστρια του BBC «λυγίζει», ενώ μεταδίδει την είδηση για τα παιδιά που χάθηκαν στη λίμνη

«Λυπάμαι πολύ, αυτά είναι τρομερά νέα...»

Must Read

Συνειδητοποιώντας την τραγικότητα της είδησης που ξεκίνησε να μεταδίδει, παρουσιάστρια του BBC «λύγισε» σε ζωντανή μετάδοση, ενώ αναφερόταν στο θάνατο των τριών παιδιών που έπεσαν σε παγωμένη λίμνη, στο Σόλιχαλ της Αγγλίας.

«Τρία παιδιά, οκτώ, δέκα και έντεκα ετών πέθαναν», είπε η Τζοάνα Γκόσλινγκ, αδυνατώντας, ολοφάνερα, να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, ενώ μιλούσε για την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε χθες στη Βρετανία. «Λυπάμαι πολύ, αυτά είναι τρομερά νέα», συμπλήρωσε με ξεψυχισμένη φωνή.

Θυμίζουμε ότι τα τρία αγοράκια, ηλικίας οκτώ, δέκα και έντεκα ετών πέθαναν, μετά την πτώση τους σε μια παγωμένη λίμνη στην κεντρική Αγγλία, με την αστυνομία των Γουέστ Μίντλαντς να ανακοινώνει πως συνεχίζει τις έρευνές της, για την πιθανότητα να υπάρχουν και άλλα θύματα. «Δεν κατέστη δυνατή η ανάνηψη» των τριών αγοριών, που είχαν υποστεί καρδιακή ανακοπή αφού έπεσαν στα παγωμένα νερά λίμνης στο Σόλιχαλ, διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ένα άλλο αγοράκι, ηλικίας έξι ετών, το οποίο επίσης ανασύρθηκε από τους διασώστες από τα παγωμένα νερά της λίμνης, μαζί με τα άλλα τρία, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε «κρίσιμη κατάσταση», πρόσθεσε η αστυνομία.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This