Το Κατάρ προσέγγισε και Γαλλίδα ευρωβουλευτή των Πρασίνων

«Με προσκάλεσε η πρεσβεία του Κατάρ να πάω σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες»

Must Read

Συθέμελα κλονίζεται η Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του QatarGate, καθώς όλο και νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οι Καταριανοί είχαν πλησιάσει και άλλους ευρωβουλευτές, όπως τη Γαλλίδα ευρωβουλευτή των Πρασίνων, Λέιλα Τσάιμπι. Όπως αποκάλυψε η ίδια:

«Στους περισσότερους από εμάς δεν έδωσαν βαλίτσες γεμάτες χαρτονομίσματα. Αλλά ξέρουμε τι σημαίνει ψάρεμα: το ψάρεμα είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται, που μας δίνει δολώματα σαν να μας ψαρεύουν».

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο πως έγινε η αρχική προσέγγισή της από το Κατάρ ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

«Έλαβα αυτό στο γραμματοκιβώτιό μου στο κοινοβούλιο χθες: με προσκάλεσε η πρεσβεία του Κατάρ να πάω σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στις Βρυξέλλες. Δύο εβδομάδες πριν, κλήθηκα να πάω στο ίδιο το Κατάρ και να επισκεφθώ τα γήπεδα και να συναντήσω τα συνδικάτα και να δω πώς το Κατάρ είχε υιοθετήσει μια σειρά μέτρων για να ενισχύσει την κοινωνική προστασία και τις συνθήκες εργασίας» πρόσθεσε και ζήτησε μεταρρυθμίσεις:

«Πρέπει πραγματικά να αντιμετωπίσουμε τις βαθύτερες αιτίες αυτού, ώστε το αχαλίνωτο λόμπι και η διαφθορά να μην είναι πλέον σαν ένα ψάρι στο νερό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This