Μέτσολα για QatarGate: «Τίποτα δεν θα μπει κάτω από το χαλί»

Must Read

Στο σκάνδαλο διαφθοράς από το Κατάρ το οποίο έχει επηρεάσει ολόκληρη την Ευρώπη αναφέρθηκε η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα, όταν έφτασε στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Αρχικά είπε: «Θα μιλήσω για τις εγκληματικές κατηγορίες που εμπλέκουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κάτι το οποίο αποτελεί χτύπημα στην δημοκρατία και ένα χτύπημα σε όλα αυτά πάνω στα οποία έχουμε εργαστεί για πολλά χρόνια. Χρειάζονται χρόνια να οικοδομηθεί η εμπιστοσύνη, αλλά μόνο μία στιγμή για να την γκρεμίσεις».

Και στη συνέχεια τόνισε, στέλνοντας το μήνυμά της προς πολλαπλούς αποδέκτες:

«Το μήνυμά μου θα είναι ότι δε θα υπάρξει ατιμωρησία, δεν θα μπει τίποτα κάτω από το χαλί, δεν θα είναι δουλειά όπως συνήθως. Θα κάνω ό,τι μπορώ μαζί με τους συνάδελφους μου για να αποκαταστήσουμε τη θέση (του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) ως οίκου της δημοκρατίας. Ως συννομοθέτη, ως θεσμού που είναι διαφανής, που είναι καθαρός και δεν είναι προς πώληση σε ξένους παράγοντες που φαίνεται να μας υπονομεύουν».

Να σημειωθεί πως οι εξελίξεις γύρω από το Qatar Gate είναι ραγδαίες καθώς ομολόγησε ο σύζυγος της Εύας Καϊλή ότι εκείνος είναι υπεύθυνος για τα χρήματα και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η πρώην ευρωβουλευτής.

Δείτε επίσης:Ραγδαίες εξελίξεις: «Αφήστε την ελεύθερη, τα έκανα όλα για τα χρήματα» ομολόγησε ο σύντροφος της Εύας Καϊλή

Δικηγόρος Ε. Καϊλή: «Δεν θα γίνει νέα Ιφιγένεια, τα χρήματα δεν είναι δικά της»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This