Δικηγόρος Ε. Καϊλή: «Δεν θα γίνει νέα Ιφιγένεια, τα χρήματα δεν είναι δικά της»

Όσα επανέλαβε για την αθωότητα της πρώην ευρωβουλετού...

Must Read

Τις απίστευτες και αντιφατικές δηλώσεις του για την υπόθεση διαφθοράς της Εύας Καϊλή συνέχισε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Επιθυμώντας να αποδείξει σε όλους με όλη την πειθώ που διαθέτει για την αθωότητα της πρώην Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ο κ. Δημητρακόπουλος επανέλαβε την γνωστή υπερασπιστική του γραμμή.

«Δεν φέρεται να έχει κάποια εμπλοκή με τα χρήματα που βρέθηκαν, εκτός από το ότι η ίδια ήταν στο σπίτι στο οποίο βρέθηκαν χρήματα», είπε, σε μια προσπάθεια να μας… «κουφάνει».

Δείτε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις: «Αφήστε την ελεύθερη, τα έκανα όλα για τα χρήματα» ομολόγησε ο σύντροφος της Εύας Καϊλή

Επίσης πρόσθεσε πως «η πολύμηνη παρακολούθηση δείχνει ότι δεν φέρεται αν έχει σχέση με τα χρήματα ή ότι είχε ύποπτες συνομιλίες». Ένα στοιχείο το οποίο δεν γνωρίζουμε από που προκύπτει…

Σχετικά με την μη εμφάνισή της χθες ενώπιον του δικαστηρίου όπου κρινόταν η τύχη της ο κ. Δημητρακόπουλος υποστήριξε «είχε υπάρξει μια ενημέρωση και στον συνάδελφο και στην κ. Καϊλή ότι δεν θα γινόταν μεταγωγή γιατί είχαν απεργία οι υπάλληλοι. Τελευταία στιγμή της είπαν έλα να σε πάμε στο δικαστήριο.

Αιφνιδιαστήκαμε και είπαμε με κοινή απόφαση να ζητήσουμε αναβολή για 2 μέρες. Τελικά ανέβαλε για 22 του μηνός. Μας δίνεται η δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα ερωτήματα των δικαστών. Θα εξεταστούν και αμιγώς νομικά ζητήματα. Για να υπάρχουν αυτές οι κατηγορίες χρειάζονται συγκεκριμένες προϋποθέσεις νομικές που δεν υφίστανται. Θα υπάρχει μια μάχη στις 22 του μηνός, γι’αυτό θα είμαι κι εγώ στις Βρυξέλλες».

Δείτε επίσης: Χλιδάτη ζωή και παρεάκι με κροίσο έκανε η Εύα Καϊλή

Πάντως, ο ίδιος, μόλις την Τετάρτη είχε υποστηρίξει ότι θα ήταν καλύτερο η κ. Καϊλή να εμφανιστεί στο δικαστήριο μιας και η απόφαση ήταν πολύ σημαντική.

Στη συνέχεια ο γνωστός δικηγόρος είπε και άλλα ώστε να αποδείξει πόσο αθώα είναι η Εύα Καϊλή. «Τα χρήματα δεν είναι δικά της, ανήκουν σε πρόσωπο εκτός της οικογένειας της κ. Καϊλή και τα μετέφερε ο πατέρας της στο ξενοδοχείο για να τα παραλάβει ο πραγματικός κάτοχος τους. Τα χρήματα αυτά, τις 600.000 ευρώ, έπρεπε να τα παραδώσει ο σύντροφος της κ. Καϊλή στον πραγματικό κάτοχο τους. Ο σύντροφος της ήταν αυτός που έφερε τα χρήματα στο σπίτι. 

Η Εύα Καϊλή όταν αντιλήφθηκε τα χρήματα ρώτησε τι είναι και δεν πήρε πειστική απάντηση και τότε ο πατέρας της τα πήρε για να τα πάει στον κάτοχο τους, τον πρόλαβε όμως η Αστυνομία. Αυτά είπε και ο πατέρας της στις Αρχές και τον άφησαν ελεύθερο. Η βαλίτσα με τα χρήματα στο σπίτι της, δεν έχει καμία σχέση με τις δηλώσεις για το Κατάρ».

Δείτε επίσης: Οργή και χλεύη στα social media για τις δηλώσεις του Δημητρακόπουλου – «Μας περνάει για ηλίθιους;»

Θέλοντας να κάνει ακόμα πιο δραματική την κατάσταση (και να προκαλέσει γέλια και οργή εκ νέου στα κοινωνικά δίκτυα) ο ποινικολόγος τόνισε ότι η Εύα Καΐλή «δεν θα γίνει νέα Ιφιγένεια»…

Αμφισβητώντας ακόμα και την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επεσήμανε πως «όλες οι ενέργειες και πρωτοβουλίες της κ. Καϊλή ήταν με έγκριση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Δεν υπήρχε προσωπική ατζέντα της κ. Καϊλή, όλα ήταν απόφαση πολιτική του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και της Κομισιόν και όχι μόνο της Ευρωβουλής και της κ. Μετσολα».

Να σημειωθεί πως ο σύζυγος της Εύας Καϊλή  φέρεται να ομολόγησε και να παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη για τα χρήματα και ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη η πρώην ευρωβουλευτής.

 

 



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This