Ιταλοί αστυνομικοί «καβάλησαν» μια Lamborghini, για να παραδώσουν εγκαίρως νεφρά για μεταμόσχευση!

Αυτό θα πει στην υπηρεσία των πολιτών, όχι σαν κάτι άλλους....

Must Read

«Ραλίστες» χρειάστηκε να γίνουν αστυνομικοί στην Ιταλία, καθώς επιστράτευσαν μια αστραφτερή Lamborghini(!), προκειμένου να διασχίσουν «αστραπιαία» τη χώρα ώστε να παραδώσουν επειγόντως δύο νεφρά προς μεταμόσχευση.

Τα δύο πολύτιμα όργανα αναχώρησαν με το εν λόγω supercar από την Πάδοβα της βόρειας Ιταλίας και παραδόθηκαν το ένα σε νοσοκομείο της Μόντενα και το άλλο σε νοσοκομείο της Ρώμης, όπου περίμεναν γεμάτοι αγωνία οι ασθενείς στους οποίους επρόκειτο να τους μεταμοσχευθούν τα συγκεκριμένα όργανα.

«Ταξιδεύοντας στην εθνική οδό για να παραδώσουμε το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο: τη ζωή. Χάρη στον ειδικό Άγιο Βασίλη της αστυνομίας δύο άνθρωποι πήραν δώρο ένα νεφρό», έγραψε χαρακτηριστικά η ιταλική αστυνομία, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν έναν αστυνομικό και μία νοσηλεύτρια να τοποθετούν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος, ένα μπλε ιατρικό ψυγείο που περιείχε τα δύο νεφρά.

Η Τροχαία της Ιταλίας διαθέτει στο στόλο της δύο Lamborghini Huracan, τις οποίες συνήθως χρησιμοποιεί για την καταδίωξη οχημάτων, αλλά ενίοτε χρησιμεύουν και για τη μεταφορά οργάνων προς μεταμόσχευση. Σημειώνεται πως πρόκειται για αυτοκίνητο 600 ίππων, που μπορεί να φτάσει τα 325 χιλιόμετρα την ώρα!

  • Δείτε σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This