Ο Μπορέλ «πετάει» εκτός Λουίτζι Ντι Μάιο και Δημήτρη Αβραμόπουλο

Θα ακυρωθεί ο διαγωνισμός για την κάλυψη θέσης πρέσβη στις χώρες του Κόλπου

Must Read

Το σκάνδαλο Qatargate έχει κατατρομοκρατήσει τις Βρυξέλλες που δεν ξέρει πλέον από που να σωθεί, βλέποντας τις προεκτάσεις του σκανδάλου αλλά και το πως έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Αυτός είναι ο λόγος που ο αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής και επικεφαλής της υπηρεσίας εξωτερικής δράσης, Ζοζεπ Μπορέλ, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αποκλείσει τον επιτυχόντα στη διαδικασία εξετάσεων Λουίτζι Ντι Μάιο, αλλά και τον ανθυποψήφιό του πρώην Επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο, με ακύρωση του διαγωνισμού για την κάλυψη θέσης πρέσβη για τις χώρες του Κόλπου.

Ο Ζοζέπ Μπορέλ έπρεπε να εγκρίνει την τοποθέτηση του επιλεχθέντος από την επιτροπή αξιολόγησης, από τις 16 Νοεμβρίου, Λουίτζι Ντι Μάιο. Όμως το σκάνδαλο που ξέσπασε με τους εμπλεκόμενους Ιταλούς ευρωβουλευτές, τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και δεν έχει υπογράψει ακόμη για το ποιος θα αναλάβει την θέση.

Φυσικά ο Ζοζεπ Μπορέλ «πετάει» εκτός και την υποψηφιότητα του πρώην Επίτροπου Αβραμόπουλου και του Κύπριου πρώην Επιτρόπου Μάρκου Κυπριανού που ήταν ανάμεσα στους φιναλίστ.

Όπως όλα δείχνουν η θέση είτε θα δοθεί σε εσωτερικό συνεργάτη του Μπορέλ, είτε θα επαναπροκηρυχθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This