Μια νεκρή και τρεις τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε παμπ στο Λίβερπουλ

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Must Read

Τραγωδία σημειώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων στο Λίβερπουλ όταν άγνωστος άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μία γυναίκα και να τραυματιστούν τέσσερις ακόμη άνθρωποι.

Μετά τους πυροβολισμούς επικράτησε πανικός, ενώ ο δράστης διέφυγε με μια μαύρη Mercedes και η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με το BBC, νεκρή είναι μια 26χρονη γυναίκα ενώ οι τραυματίες – όλοι τους άνδρες – νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Έκκληση για πληροφορίες

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Ντέιβ ΜακΚόγκρεαν, ανέφερε σε δήλωσή του ότι η επίθεση έγινε σε «ένα πολυσύχναστο χώρο γεμάτο νεαρούς ανθρώπους» και πρόσθεσε πως «ο ένοπλος έφυγε από το πάρκινγκ της παμπ με ένα όχημα – πιθανώς μια σκουρόχρωμη Mercedes λίγο μετά τον πυροβολισμό». Παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε όποιον ήταν μάρτυρας του περιστατικού να δώσει πληροφορίες.

Η ανακοίνωση της παμπ

Η διεύθυνση της παμπ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας δήλωσε «εντελώς σοκαρισμένη», προσθέτοντας: «Πρόκειται για μια τραγωδία πέρα από κάθε λέξη. Όλες μας οι σκέψεις είναι με τους φίλους και την οικογένεια των πελατών μας και ιδιαίτερα οι καρδιές μας είναι στην οικογένεια της πελάτισσάς μας που έχασε τη ζωή της. Έχουμε παράσχει στην Αστυνομία υλικό από κάμερες ασφαλείας και προτεραιότητά μας είναι η υποστήριξη όλων όσων έχουν επηρεαστεί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This