Με σπασμένο μπουκάλι απείλησαν τον γιο του Σαλβίνι για να του κλέψουν το κινητό

Πως έφτασε ξανά στα χέρια του...

Must Read

Ο γιος του του γραμματέα της Λέγκα και υπουργού Υποδομών, Ματέο Σαλβίνι, έπεσε θύμα ληστείας σε συνοικία του Μιλάνου.

Ο 19χρονος Φεντερίκο Σαλβίνι επέστρεφε σπίτι του για να φάει με την οικογένειά του, όταν τον πλησίασαν τρεις νεαροί, κατά πάσα πιθανότητα βορειοαφρικανοί, όπως γράφει η La Repubblica.

Του ζήτησαν αρχικά τσιγάρο και αμέσως μετά τον απείλησαν με σπασμένο μπουκάλι για να του κλέψουν το κινητό του. Ο γιος του Ματέο Σαλβίνι το έδωσε και ειδοποίησε τον πατέρα του για τη ληστεία.

Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία, όμως την λύση τελικά την έδωσε ένας Αιγύπτιος, ιδιοκτήτης παντοπωλείου στην περιοχή Σαν Σίρο. Ειδοποίησε τις Αρχές ότι ένας πελάτης του, του έφερε ένα καλό τηλέφωνο και του το πουλούσε σε τιμή ευκαιρίας και μάλιστα του το άφησε για να το δοκιμάσει.

Όμως ο Αιγύπτιος κατάλαβε ότι ήταν κλεμμένο και τηλεφώνησε στην αστυνομία και έτσι το κινητό επέστρεψε στον μόνιμο κάτοχό του.

*πηγή φωτογραφίας: facebook

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This