ΗΠΑ: Μέσα στο πολικό τοπίο κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να λεηλατήσουν καταστήματα!

Το Μπάφαλο στο έλεος αδίστακτων διαρρηκτών

Must Read

Την ώρα που χάνονται δεκάδες ζωές και πολύς κόσμος φοβάται να ξεμυτίσει από το σπίτι του, για να μην βρεθεί αντιμέτωπος με το πολικό ψύχος που εξακολουθεί να σαρώνει τις ΗΠΑ, διάφοροι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την όλη κατάσταση για να «χτυπήσουν» καταστήματα που έχουν παραμείνει κλειστά, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Συγκεκριμένα, στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, όπου 35 άνθρωποι έχουν πεθάνει από το κρύο, σημειώθηκαν λεηλασίες σε διάφορα καταστήματα, με τους αδίστακτους διαρρήκτες να αρπάζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της απουσίας περαστικών, καθώς το κρύο περονιάζει και οι δρόμοι παραμένουν αποκλεισμένοι από πυκνό χιόνι. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το BBC «οι λεηλασίες δίνουν και παίρνουν στο Μπάφαλο, με πολλούς να εκμεταλλεύονται με άδειους δρόμους, όπου οι χιονοπτώσεις και οι συνθήκες χιονοθύελλας έκαναν τους δρόμους απροσπέλαστους».

Μάλιστα, ιδιοκτήτης καταστήματος ανέφερε πως τού άρπαξαν πράγματα αξίας 50.000 ευρώ. «Πήραν τα πάντα. Από παιχνίδια και ηλεκτρονικά έως ηχεία», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε βίντεο στο οποίο ένα περιπολικό προσπαθεί να πιάσει κλέφτες που επιχειρούν να διαφύγουν με ένα… έλκηθρο!

Εικόνες που παραπέμπουν σε Ανταρκτική

Ο κυκλώνας-«βόμβα» μετέτρεψε σε πολικό τοπίο όλη σχεδόν τη βόρεια Αμερική, με τις εικόνες να θυμίζουν ακόμα και σήμερα –ημέρες μετά το ξεκίνημα της επέλασης της κακοκαιρίας– την… Ανταρκτική, καθώς από τη Νέα Υόρκη και το Τέξας έως το Κεμπέκ του Καναδά τα πάντα έχουν καλυφθεί με χιόνι.

Η κακοκαιρία που χτύπησε με τεράστια σφοδρότητα τις ΗΠΑ εξακολουθεί να προκαλεί τεράστια προβλήματα σε όλη σχεδόν τη χώρα, με τον κρατικό μηχανισμό να είναι μεν επί ποδός πολέμου, αλλά και πάλι να μην μπορεί να κάνει και πολλά, καθώς το χιόνι και ο πάγος έχουν στήσει παντού σχεδόν απροσπέλαστα τείχη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This