Γαλλία: Τούρκος έμπηξε ψαλίδι στο λαιμό Κούρδου ενώ τον κούρευε!

Κανείς δεν μπορεί να νιώθει ασφαλής πλέον...

Must Read

Την ώρα που η κουρδική κοινότητα στη Γαλλία έχει ξεσηκωθεί, μετά το μακελειό που σημειώθηκε σε κουρείο στο Παρίσι, όπου ένας 69χρονος ρατσιστής πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ τρεις Κούρδους μετανάστες, ένα νέο αντίστοιχο περιστατικό βίας στη χώρα έρχεται να… ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Συγκεκριμένα, ανήμερα τα Χριστούγεννα, ένας Τούρκος «κάρφωσε» ένα ψαλίδι στο λαιμό ενός Κούρδου, μέσα στο ίδιο του το κουρείο. Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα σε ένα κουρείο στην κοινότητα Ρουμπέ στη βόρεια Γαλλία, όταν ένας 47χρονος πελάτης τουρκικής καταγωγής, ενοχλημένος από την κουρδική μουσική που ακουγόταν στο μαγαζί του 27χρονου κουρέα κουρδικής καταγωγής, άρπαξε ένα από τα ψαλίδια και του το έμπηξε στο λαιμό, ενώ τον κούρευε!

https://twitter.com/CapoDeurope/status/1607758189952368646

Ο νεαρός κουρέας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με τις τελευταίες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης να αναφέρουν πως πλέον δεν διατρέχει κίνδυνο. Όσον αφορά στον δράστη της επίθεσης, συνελήφθη άμεσα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

*φωτο αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This