Πρίγκιπας Χάρι: Ισχυρίζεται πως επικοινώνησε με τη νεκρή μητέρα του με τη βοήθεια μέντιουμ!

Υποστηρίζει ότι τού έστειλε και μήνυμα μέσω μιας… λεοπάρδαλης! 

Must Read

Σάλο έχουν προκαλέσει τα αποσπάσματα από το νέο αυτοβιογραφικό βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο «Spare», τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας αρχικά στην Ισπανία -όπου κυκλοφόρησε «πρόωρα»- και ήδη κάνουν ήδη το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας… απανωτά σοκ στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας.

Τρανταχτό παράδειγμα ο ισχυρισμός του Χάρι ότι επικοινώνησε με την νεκρή μητέρα του μέσω ενός μέντιουμ, με τον ίδιο να υποστηρίζει στο βιβλίο του, πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997, τού έστειλε και ένα μήνυμα μέσω μιας… λεοπάρδαλης στην Μποτσουάνα! 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα αναφορές σε διεθνή ΜΜΕ, ο πρίγκιπας υποστηρίζει ότι μία γυναίκα, που έλεγε ότι διέθετε «δυνάμεις», τον έφερε σε επαφή με την μητέρα του, την οποία έχασε σε ηλικία μόλις 13 ετών. Όπως αναφέρεται στο βιβλίο, το μέντιουμ φέρεται να του είπε εκ μέρους της μητέρας του πως ζει «τη ζωή που εκείνη ήθελε για σένα», ισχυριζόμενο ότι η αδικοχαμένη μητέρα του ήταν «εκεί, μαζί τους, εκείνη τη στιγμή» και ότι ήξερε πως εκείνος «έψαχνε για απαντήσεις» και ότι «αισθανόταν τη σύγχυσή» του, διαβεβαιώνοντάς τον πως «οι απαντήσεις θα έρθουν εγκαίρως».

Σε άλλο απόσπασμα του βιβλίου, ο Χάρι αναφέρει ότι τον πληροφόρησαν πως η -νεκρή- μητέρα του είδε ότι ο γιος του, Άρτσι, έσπασε ένα στολίδι από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είχε το σχήμα της βασίλισσας και πως το περιστατικό, έκανε την πριγκίπισσα Νταϊάνα να… γελάσει! Σε άλλο σημείο, ο πρίγκιπας αναφέρει ότι είχε μία «στενή» συνάντηση με μια λεοπάρδαλη, ενώ βρισκόταν σε διακοπές στη Μποτσουάνα με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ. Θεώρησε πως η συγκεκριμένη λεοπάρδαλη ήταν ένας αγγελιοφόρος από την μητέρα του, για να τον ενημερώσει ότι όλα θα πάνε καλά.

Πίστευε ότι η Νταϊάνα «έστησε» το θάνατό της

Ο Χάρι αποκαλύπτει, επίσης, πως για κάποιο διάστημα μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, εκείνος πίστευε ότι η Νταϊάνα προσποιήθηκε τον θάνατό της. Μάλιστα, πήγαινε στο τούνελ που εκείνη σκοτώθηκε στο Παρίσι, σε μια προσπάθεια να καταλάβει τι συνέβη.

Μεταξύ πολλών άλλων, πάντως, στο πολυσυζητημένο νέο βιβλίο του Χάρι, που ήδη βρίσκεται στα ράφια των ισπανικών βιβλιοπωλείων, ο ίδιος κάνει λόγω για έναν άγριο καβγά με τον αδερφό του, με αφορμή τη σχέση του με τη Μέγκαν Μαρκλ, ισχυρίζεται πως η πρώτη συνάντηση που είχε με την Καμίλα, ήταν σαν να έκανε «ένεση»έκλεισα τα μάτια μου, για να μην την νιώσω καν»!), ενώ υποστηρίζει και ότι σκότωσε 25 Ταλιμπάν κατά τη θητεία του στο Αφγανιστάν δεν τους έβλεπα σαν ανθρώπους, αλλά σαν πιόνια στο σκάκι, που έπρεπε να βγάλω εκτός»).

  • Δείτε σχετικά ρεπορτάζ:







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This