Ιταλία: Τάφοι, φέρετρα και τεφροδόχοι κατέληξαν σε χαράδρα, λόγω κατάρρευσης νεκροταφείου!

Συγγενείς των νεκρών ζήτησαν δικαστική παρέμβαση, προκειμένου να εξακριβωθούν τυχόν ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης

Must Read

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκαν σήμερα Πέμπτη οι επισκέπτες νεκροταφείου στην κωμόπολη Sant’Agata de Goti, στην ευρύτερη περιφέρεια της Νάπολης στην Κάτω Ιταλία, καθώς ένα τμήμα του κατέρρευσε, λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας στην περιοχή.

Ως αποτέλεσμα, περίπου 20 φέρετρα και 80 τεφροδόχοι κατέληξαν σε χαράδρα, με την κατάρρευση να οφείλεται, πιθανότατα, στο γεγονός ότι ανέβηκε η στάθμη του νερού σε παραπόταμο που περνά ακριβώς δίπλα από το νεκροταφείο.

«Σεβόμαστε τον πόνο των συγγενών των νεκρών, αλλά ζητάμε κατανόηση και τη μέγιστη δυνατή συνεργασία απ’ όλους, χωρίς άδικη απόδοση ευθυνών», δήλωσε ο δήμαρχος του Sant’Agata de Goti, Σαλβατόρε Ρίτσιο, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ωστόσο, κάποιοι από τους συγγενείς των νεκρών, που τα λείψανά τους κατέληξαν στο βάθος της χαράδρας, ζήτησαν δικαστική παρέμβαση, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν υπάρχουν ευθύνες της τοπικής αυτοδιοίκησης, από τη στιγμή που αρκετοί κάτοικοι της κωμόπολης είχαν επισημάνει εδώ και καιρό τα προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του νεκροταφείου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This