Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανός από τα χαλάσματα ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής Κρίστιαν Ατσού

Έχει τραυματιστεί στο δεξί του πόδι και αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναπνοή, αλλά νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Must Read

Μια ακόμη διάσωση ανθρώπου που είχε καταπλακωθεί από χαλάσματα, μετά τους φονικούς σεισμούς που έπληξαν σήμερα την Τουρκία και τη Συρία, ανακοινώθηκε πριν από λίγη ώρα, προσφέροντας μια μικρή νότα αισιοδοξίας μέσα στην όλη μαυρίλα της καταγραφής των θυμάτων, που, πλέον, φέρεται να έχουν ξεπεράσει τα 3.500.

Ο επιζών, μάλιστα, είναι και διάσημος, καθώς πρόκειται για τον διεθνή Γκανέζο μεσοεπιθετικό Κρίστιαν Ατσού, ο οποίος αγωνίζεται στην τουρκική Χατάισπορ, έχοντας περάσει και από την Πρέμιερ Λιγκ, ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, αλλά και της Νιούκαστλ.

Ο Κρίστιαν Ατσού βρισκόταν μέσα σε ένα από τα κτίρια που κατέρρευσαν από το φονικό σεισμό στην Τουρκία, ωστόσο, αργά το βράδυ εντοπίστηκε ζωντανός από τα σωστικά συνεργεία, που κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν. Στο συγκεκριμένο κτίριο ο 31χρονος Γκανέζος διέμενε μαζί με συμπαίκτες του στη Χατάισπορ, με τα διεθνή ΜΜΕ να μεταδίδουν πως διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έχει τραυματιστεί στο δεξί του πόδι και αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αναπνοή. Προσθέτουν δε πως, πλέον, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Στα συντρίμμια του κτιρίου από το οποίο ανασύρθηκε ζωντανός ο Ατσού, βρίσκονται εγκλωβισμένοι και άλλοι άνθρωποι της Χατάισπορ, με τα σωστικά συνεργεία να μην έχουν ακόμα καταφέρει να εντοπίσουν τον αθλητικό διευθυντή, Τανέρ Σαβούτ, όπως και τον διερμηνέα της ομάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This