Στα άκρα: Ο Κινέζος υπουργός άμυνας αρνείται να συνομιλήσει με τον Αμερικανό ομόλογό του!

Την ίδια στιγμή ιπτάμενα αντικείμενα σαρώνουν τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ

Must Read

Ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin είχε προσπαθήσει απεγνωσμένα να κανονίσει μια τηλεφωνική συνομιλία με τον υπουργό Άμυνας της Κίνας στρατηγό Wei Fenghe, μετά την κατάρριψη του κινεζικού κατασκοπευτικού μπαλονιού στις 4 Φεβρουαρίου, αλλά ο Κινέζος αξιωματούχος αρνήθηκε να δεχτεί την κλήση.

Η αποκάλυψη που έρχεται από το Gatestone institute είναι εξαιρετικά ανησυχητική…

Τεκμηριώνεται πλέον ότι ο Αμερικανός υπουργός άμυνας έχει προσπαθήσει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες να επικοινωνήσει με τον Κινέζο ομόλογό του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τον Νοέμβριο στην Καμπότζη, σε μια συνάντηση των υπουργών Άμυνας, ο Όστιν πρότεινε το άνοιγμα εκ νέου των καναλιών επικοινωνίας που είχε τερματίσει το Πεκίνο μετά το ταξίδι της Νάνσι Πελόζι στην Ταϊπέι. Οι Κινέζοι μέχρι στιγμής δεν έχουν απαντήσει.

«Δεδομένου ότι οι ανεύθυνες κινήσεις των ΗΠΑ απέτυχαν να δημιουργήσουν κλίμα επικοινωνίας μεταξύ των στρατιωτών των δύο χωρών, η Κίνα δεν αποδέχεται την πρόταση των ΗΠΑ για επικοινωνία των αρχηγών άμυνας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας Ταν Κεφέι στους Global Times.

Η στάση αυτή των Κινέζων δημιουργεί ευλόγως συνειρμούς για την προέλευση των ιπτάμενων αντικειμένων που εξελίσσονται σε μάστιγα στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ και του Καναδά, χωρίς να μπορεί να τεκμηριωθεί η προέλευση τους. Όπως επίσης και η κουρτίνα λέιζερ από τον κινέζικο δορυφόρο σε κομμάτι της αμερικανικής επικρατείας…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This